Boogschutter: er is leuk werk aan de winkel

Boogschutter: er is leuk werk aan de winkel Boogschutter: er is leuk werk aan de winkel Boogschutter: er is leuk werk aan de winkel

Blijf niet te veel hangen in onzekerheid, Boogschutter.

Met Chiron in Ram openbaren jouw healing kwaliteiten zich op het vlak van de creativiteit. Vindingrijkheid kan je helpen als het leven even tegenzit. En omdat we als mensen zo enorm creatief zijn, weten we met vrijwel alles om te gaan. Maar daarvoor is het wel nodig dat je je eigen kwaliteiten op dit vlak erkent.

Creatieve geest

Je kunt deze maand te veel blijven hangen in onzekerheid over je eigen inventiviteit. Pas als je kunt zien wat een oneindig creatief wezen je bent, kun je anderen helpen om hun eigen creativiteit te ontwikkelen. Kortom, leuk werk aan de winkel, voor creatieve geesten, zoals jij. En het leukste is dat je het niet voor anderen hoeft te bedenken: de kunst is juist dat ze zelf creatiever worden door de prikkelende vragen die jij weet te stellen.

Meer weten over je sterrenbeeld?

De Happinez training ‘Astrologie en je sterrenbeeld’ neemt je mee in de basis van astrologie. In 7 lessen ontdek je jouw krachten, valkuilen en talenten aan de hand van je persoonlijke sterrenbeeld. Inclusief astrologisch advies van onze huisastroloog Johanna Blok, oefeningen, rituelen en meditaties die bij jouw zonneteken passen. Schrijf je nu in en ontvang een Happinez poster van jouw sterrenbeeld.

Meer Happinez?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Horoscoop Waterman: dit is jouw missie voor november
Horoscoop Waterman: dit is jouw missie voor november