In maart is stilte goud waard, Kreeft

In maart is stilte goud waard, Kreeft In maart is stilte goud waard, Kreeft In maart is stilte goud waard, Kreeft

Je wilt anderen graag troost en hoop geven, maar probeer ook aan jezelf te denken.

Voor jou vertegenwoordigt Vissen deze maand de wijsheid van de stilte. Silence is golden. Door minder te delen, minder te zeggen, kun je beter voelen welke boodschap de kosmos voor jou heeft. Je wilt anderen graag troost en hoop geven. Uitzicht op een positieve toekomst. Dat kun je ook, maar je moet eerst de innerlijke bron aanvullen waaruit je put.

Diep van binnen

Door inspirerende boeken of documentaires, die jou voeden en je een groter perspectief laten zien. En als je dan klaar bent om iets te delen met de mensen om je heen, zal je veel dankbaarheid ontvangen omdat het anderen echt raakt. En dat kan omdat het afkomstig is van een plek van grote wijsheid, diep bij jou van binnen. Omdat je dingen zegt die echt van betekenis zijn. Je ontpopt je in maart eigenlijk een beetje als een lieve goeroe, of beter als een goeroe en oermoeder tegelijk. Vooral jonge mensen kunnen bij jou namelijk het begrip en de veiligheid vinden waar ze nu zo’n behoefte aan hebben. Je bent er verder goed in om de huidige crisis in een groter geheel te zien en dat te vertalen naar een visie. Probeer die te verwoorden.


Meer Happinez?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Voel je vrij door leegte te vullen met liefde, Leeuw
Voel je vrij door leegte te vullen met liefde, Leeuw