Leeuw: in december gaat er voor jou een hartenwens in vervulling

Leeuw: in december gaat er voor jou een hartenwens in vervulling Leeuw: in december gaat er voor jou een hartenwens in vervulling Leeuw: in december gaat er voor jou een hartenwens in vervulling

Jouw cadeau is een hartenwens die in vervulling gaat: Liefde met een hoofdletter!

Dat zou kunnen beginnen bij een inzicht dat jou helpt om liever voor jezelf te zijn, maar er hoort ook de aandacht en toewijding van je geliefde bij. Maak van december een maand om de liefde te vieren, om zoveel mogelijk samen te zijn en je angst, bezwaren en kritiek achter je te laten. Geef je over aan het luxe gevoel dat er onvoorwaardelijk van je wordt gehouden. Cupido op je schouder, kaarsen aan en samen genieten.

Jouw vertrouwen in de liefde krijgt een boost

Single? Probeer dan het toeval een handje te helpen. Een blind date, een ontmoeting in een café of in de trein, van het een kan zomaar het ander komen. En dat allemaal dankzij de kracht van Jupiter, die de gebeurtenissen overdekt met een laagje geluk. Jouw vertrouwen in de liefde krijgt ook een boost, welke ervaringen je in het verleden ook hebt opgedaan, je beseft dat je altijd weer kunt beginnen met een schone lei en een open hart. Daardoor durf je meer van jezelf te laten zien en dat maakt ook mooie gevoelens los in de ander. Zie het maar als de positieve spiraal van de liefde.

Beeld Leeuw: fotografie door Jeroen van der Spek, styling door Cyn Ferdinandus

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok

  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen

  • Cadeau: Happinez notebook


Benieuwd naar de andere sterrenbeelden?

Je vindt hier de volledige decemberhoroscoop.

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Lieve Maagd, Jupiter heeft voor jou een heel bijzonder cadeau in december
Lieve Maagd, Jupiter heeft voor jou een heel bijzonder cadeau in december