De astrologie van april 2024: hoop, succes en geluk

De astrologie van april 2024: hoop, succes en geluk De astrologie van april 2024: hoop, succes en geluk De astrologie van april 2024: hoop, succes en geluk

Benieuwd wat de planeten deze maand in petto hebben? Huisastroloog Johanna Blok tekende de bijzondere planeetstanden voor 2024 uit. Lees verder en ontdek wat je in april van de planeten mag verwachten.

De astrologie van april 2024

April wordt waarschijnlijk de fijnste maand van 2024, want Jupiter en Uranus maken vanaf 3 april een fantastisch aspect in het teken Stier. Dit aspect hoort bij het winnende lot uit de loterij, een gelukkige wending van het lot, waar je helemaal niets voor hoeft te doen. Het komt zo als een cadeautje van de kosmos in je leven. Het voelt ook alsof er eindeloos veel mogelijkheden zijn. Alsof de hemel weer wijd open staat en je de kans krijgt je dromen waar te maken. Als je plannen hebt, maak dan in april een concrete start, zodat je de zegen van Jupiter en Uranus krijgt, dat wil zeggen: groei, populariteit en succes. Ook financieel.

Romantische start

De maand april gaat romantisch van start als Venus samen optrekt met Neptunus. Dan zetten we onze roze brillen op en kijken we met liefdevolle ogen naar de ander. We staan open voor liefde, zelfs als die platonisch blijft of niet wordt beantwoord. Een heerlijke tijd om te daten, maar ga niet in op twijfelachtige voorstellen. Als het voelt alsof er iets niet klopt, heb je waarschijnlijk gelijk. Dit duurt tot 6 april.

Meteen aansluitend, van 7 tot en met 15 april, werken Mars en Saturnus samen in het teken Vissen. Dat is de periode om dingen gedaan te krijgen en om je inspanningen beloond te zien. Je kunt met doorzettingsvermogen en initiatief veel voor elkaar krijgen. Ook als je examen moet doen, heb je de wind mee.  

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok
  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen
  • Alleen in juni 10,- korting met code ASTRO10

De maand kan voor sommigen wat gecompliceerd eindigen. Dat komt omdat de zon in Ram en Stier botst met Pluto van 18 tot en met 24 april. Dan kun je het gevoel hebben dat je dwars wordt gezeten. Maar is dat iemand in je omgeving of is het je eigen schaduw? De kunst is om dat te ontdekken door eerlijk tegen jezelf te zijn. Helemaal moeiteloos gaat dat niet, maar de planeten beloven dat je er een grote meid (of vent) van wordt.

Benieuwd naar alle bijzondere planeetstanden van 2024?

Je vindt hier een overzicht van alle bijzondere planeetstanden van 2024.

Ontdek je liever wat jou persoonlijk te wachten staat? Hier vind je jouw jaarhoroscoop voor 2024.

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Ram-seizoen: dit betekent het voor jou
Ram-seizoen: dit betekent het voor jou