Bijzonder: tweede volle maan in Waterman

Bijzonder: tweede volle maan in Waterman Bijzonder: tweede volle maan in Waterman Bijzonder: tweede volle maan in Waterman

Op 22 augustus 2021 verschijnt de volle maan in Waterman. Dit is bijzonder, want de volle maan stond op 24 juli ook in dit koele luchtteken. Wat zal deze speciale gebeurtenis met zich meebrengen?

De volle maan in Waterman zal om 14:01 uur arriveren en staat tegenover de zon in Leeuw. Het is een emotionele periode – een van romantiek, vruchtbaarheid en relaties.

Positief effect

De volle maan van augustus heeft vooral een positief effect op intieme relaties. Het is het ultieme moment om je levenspartner te ontmoeten óf om voor een spannende one-night stand te gaan.

Omdat het hier gaat om een tweede volle maan in het teken Waterman, zal deze periode voornamelijk gericht zijn op het volbrengen van evenementen die tijdens de eerste volle maan in Waterman in gang zijn gezet. Gelukkig werken beide volle manen daar perfect in samen. Voelde een project tijdens de vorige volle maan in Waterman nog als onvolledig of onafgemaakt? Tijdens deze tweede volle maan in Waterman wordt jou de tijd gegeven om die klus te klaren.

Online training Leef met de maan

  • Ontdek wat de kracht van de maan voor jou kan doen

  • Tijdelijk cadeau: Moon Journal

  • Met 8 lessen — één voor elke maanfase + 4 bonuslessen

  • Meer dan 5.900 trainees gingen je voor

Uit je comfort zone stappen

De typische Waterman kijkt naar het grotere geheel, zet zich graag in teamverband in en zet het belang van anderen voorop. De zon in Leeuw daarentegen staat voor trots en onafhankelijkheid, waarbij het teamgevoel niet als doel wordt gezien. Deze volle maan openbaart dit conflict. Ook zorgt de energie van Waterman ervoor dat je dingen anders wilt doen en maar al te graag uit je comfort zone stapt om iets nieuws uit te proberen. Dit is daarom de perfecte periode voor innovatie en groei.

Met het eindpunt van luchtteken Waterman in zicht, eindig de zon ook haar tijd in het vurige teken Leeuw. Dit kan zorgen voor een extra boost aan creativiteit en moed, waardoor je de drive vindt om je nieuwe visies tot stand te laten komen.


Jupiter in retrograde

Alsof dit extravagante duo aan de hemel nog niet voldoende is, is daar ook nog de planeet Jupiter die retrograde is in Waterman. Deze combinatie maakt dat de energie verdubbelt. Met de hulp van Jupiter lukt het jou om te manifesteren waar je echt behoefte aan hebt. Is het tijd om een moeilijke beslissing te nemen? Weet dan dat positieve energie aan jouw zijde staat, zodat jij de juiste beslissing kunt maken.

De relatie tussen Waterman en Jupiter brengt ook optimisme, gulheid, veel geluk en succes. De samenwerking tussen de twee zorgt voor vele kansen op zowel persoonlijk, materieel als spiritueel vlak. Deze volle maan maakt jou een gelukkig mens. Je zorgzame houding kan je nieuwe vriendschappen opleveren of hulp van anderen geven. Een bijzondere vrouw in je leven kan je op een positieve manier hulp bieden.

Vertrouw op je intuïtie

Vertrouw tijdens deze volle maan op je intuïtie en twijfel niet aan jezelf. De energie van de maan is sterk en moedig, dus houd vol en blijf stappen zetten in de richting die voor jou goed voelt. Op een dieper niveau leidt deze maan ons terug naar de energieën uit ons verleden, om deze te gebruiken als brandstof voor de toekomst.

Meer lezen over de volle maan?

Volle maan: deze tips helpen je beter te slapen.

Volgend artikel
Kattenhoroscoop: welk sterrenbeeld heeft jouw kat?
Kattenhoroscoop: welk sterrenbeeld heeft jouw kat?