Dit maakt jou gelukkig in de liefde – volgens je maanteken

Dit maakt jou gelukkig in de liefde – volgens je maanteken Dit maakt jou gelukkig in de liefde – volgens je maanteken Dit maakt jou gelukkig in de liefde – volgens je maanteken

Wist je dat je naast je sterrenbeeld ook een maanteken hebt? Zo kun je een zelfverzekerde en moedige Stier zijn, maar als jouw maan in Weegschaal staat kan je het toch lastig vinden om voor jezelf op te komen. 

Je maanteken wordt bepaald door de stand van de maan in de dierenriem op het moment van je geboorte. Om dat te achterhalen, gebruik je deze tool.

Je maanteken & de liefde

Je maanteken kan erg veel onthullen over je liefdesleven. Zo kan je verborgen sterrenbeeld aangeven of jij en je lief een goede match zijn, maar kan het je ook vertellen wat jou gelukkig maakt in een relatie. In de astrologie is de maan namelijk verbonden met je emoties. Jouw maanteken staat symbool voor je emotionele hechting en vertelt hoe je emotioneel in elkaar zit.

Hunker jij naar loyaliteit of wil je juist een partner die je vrijheid biedt? Een blik op de maanpositie tijdens je geboorte kan je het antwoord geven.

Online training Sacred Sexuality

  • Ervaar meer levendigheid, intimiteit en sensualiteit
  • Kom in verbinding met je vrouwelijke energie
  • Alléén in september 10,- korting met kortingscode SACRED10

Maan in Ram

In de liefde zeg je altijd waar het op staat, emoties inslikken is er niet bij. Jouw ideale partner helpt je om meer balans te vinden in je emoties en kan luisteren als de beste. Hij of zij is een rots in de branding en geeft je dat veilige en geborgen gevoel waar je zo naar verlangt.

Maan in Stier

De juiste relatie leert je om materiële zaken te vergeten en aandacht te krijgen voor de ware rijkdom in het leven: onvoorwaardelijke liefde. Jouw soulmate houdt van je – precies zoals je bent, en probeert je niet te veranderen. Deze onuitputbare liefdesbron helpt je om jezelf in een nieuw daglicht te zien. Je leert je eigenwaarde opbouwen, iets wat niemand je meer af kan nemen.

Maan in Tweelingen

Jouw grote liefde weet precies hoe hij of zij contact kan maken met je gevoel. Met dit maanteken ben je namelijk geneigd om altijd rationeel te denken en raak je snel in de war van van emoties. Je ideale levensmaatje is daarom gevoelig en empathisch, en weet je als een gids door je gevoelswereld te leiden.

Maan in Kreeft

Jij verlangt naar de warmte en geborgenheid van een hechte familie. Je hebt vaak een krachtige band met je ouders en stelt daarom ook hoge eisen aan de liefde. Jouw perfecte match deelt dezelfde normen en waarde als het gaat om familieleven, maar geeft je ook de vrijheid om op je eigen gevoel te varen.

Online training Tantra & seksuele energie

  • Voel je lichter, vrijer én levenslustiger
  • 10 lessen met dé experts op het gebied van tantra
  • Meer uit je hoofd zijn en meer in contact met je lichaam

Maan in Leeuw

In de liefde word je graag overladen met aandacht. Jouw vlam moet dan ook hoffelijk, attent en complimenteus zijn om de eerste liefdeskriebels te doen opborrelen. Als je niet genoeg liefde en aandacht ontvangt in een relatie kun je snel onzeker worden: ben ik wel leuk/mooi/grappig genoeg? Maar wanneer het gaat om ware liefde weet je soulmate jouw ego tot rust te brengen. Zijn of haar liefde voel je overal (ongeacht de complimentjes en cadeautjes).

Maan in Maagd

De juiste relatie kan je enorm doen groeien, omdat het je onvoorwaardelijke liefde laat ervaren. Je stelt hoge eisen aan jezelf en vind het moeilijk om het goed te vinden ‘zoals het nu is’ (en zoals jij nu bent). Jouw levensmaatje is een rustig type met een natuurlijk zelfvertrouwen. Hij of zij leert je balans in je leven brengen en om te vertrouwen op je eigen kracht.

Maan in Weegschaal

Je doet het liefst alles samen en daarom verlang je erg naar een partner, ongeacht of hij of zij nu lief is voor je of niet. Je soulmate is integer en verzorgend, en is jouw onuitputbare loyaliteit dan ook meer dan waard. Het is een type van weinig woorden, die goed aanvoelt wat er in jouw gevoelswereld afspeelt. Een arm om je heen, een lief bericht, hij of zij geeft je precies wat je nodig hebt.

Maan in Schorpioen

In relaties vind je het moeilijk om je geliefde te vertrouwen en om je veilig te voelen. Je bent altijd bang om iemand te verliezen, en daardoor kan de liefde je flink wat uitdagingen geven. De juiste partner leert je om niet weg te vluchten voor deze emoties, maar te onderzoeken waar ze vandaan komen. In dit liefdesnest weet jij je angsten te overwinnen en breekt langzaam maar zeker je pantser af.

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok
  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen
  • Cadeau: Happinez notebook

Maan in Boogschutter

Je vindt het moeilijk om je aan een ander te binden en bent in een relatie dan ook vaak onrustig. Jouw soulmate geeft je de vrijheid om de wereld te ontdekken en heeft met zijn rustige karakter een grote aantrekkingskracht op jou. Juist in deze vrije relatie vind jij de verbinding. Je krijgt de ruimte om de veiligheid in jezelf te vinden en beseft je dan al snel dat je geen enkel avontuur wil beleven zonder je levensmaatje.

Maan in Steenbok

Dit maanteken is erg gevoelig, maar valt anderen er liever niet mee lastig. Jouw levenspartner is een fijne luisteraar en is erg meelevend. Hij of zij leert je praten over je gevoelens, zodat je niet langer het gevoel hebt dat je alles alleen moet dragen. En misschien nog wel belangrijker: deze relatie laat je ontspannen en veilig voelen en leert je om goed voor jezelf te zorgen

Maan in Waterman

Een diepe liefdesband, waarin je alles van jezelf laat zien, is het beste wat jou kan overkomen. In je jeugd miste je een veilige haven en jouw ideale partner weet dit verlangen te vervullen. Hij of zij weet precies wat er in je omgaat, waardoor je je emoties niet langer hoeft weg te duwen.

Maan in Vissen

Grote kans dat je een gevoelige creatieveling bent, met veel empathie voor anderen. Jouw perfecte match is verrassend genoeg juist rationeel en daadkrachtig, en wordt betoverd door jouw dromerige karakter. Hij of zij vult je perfect aan en helpt je met praktische klusjes (waar je helaas niet zo goed in bent). Op jouw beurt weet je jullie liefdesleven vol romantiek te houden en zo zijn jullie een perfecte yin en yang.

Meer Happinez?

Over auteur
Volgend artikel
De maan als matchmaker: dit is hoe de maan je liefdesleven beïnvloedt
De maan als matchmaker: dit is hoe de maan je liefdesleven beïnvloedt