Boogschutter? Dit is jouw mindset volgens je sterrenbeeld

Boogschutter? Dit is jouw mindset volgens je sterrenbeeld Boogschutter? Dit is jouw mindset volgens je sterrenbeeld Boogschutter? Dit is jouw mindset volgens je sterrenbeeld

Lieve Boogschutter, dit zegt jouw zonneteken over je mindset.

Hoewel Boogschutter slim is, houdt hij of zij niet van boekenwijsheid. Boogschutter tapt uit een hogere bron, een oerwijsheid waarmee hij of zij is geboren. Het leven zelf is de belangrijkste leermeester. Als Boogschutter gaat studeren is dat het liefst iets dat te maken heeft met cultuur, die ongrijpbare code die groepen mensen verbindt, fascineert hem of haar. Van kunst en politiek tot culturele antropologie. Wat werk betreft komt Boogschutter vaak terecht in ‘iets’ met het buitenland.

Meer weten over je sterrenbeeld?

De Happinez training ‘Astrologie en je sterrenbeeld’ neemt je mee in de basis van astrologie. In 7 lessen ontdek je jouw krachten, valkuilen en talenten aan de hand van je persoonlijke sterrenbeeld. Inclusief astrologisch advies van onze huisastroloog Johanna Blok, oefeningen, rituelen en meditaties die bij jouw zonneteken passen. Schrijf je nu in en krijg een set Astrologiekaarten t.w.v. 9,95 cadeau!

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Steenbok, dit vertelt jouw sterrenbeeld over je mindset
Steenbok, dit vertelt jouw sterrenbeeld over je mindset