Op 25 september 2022 is het nieuwe maan in Weegschaal

Op 25 september 2022 is het nieuwe maan in Weegschaal Op 25 september 2022 is het nieuwe maan in Weegschaal Op 25 september 2022 is het nieuwe maan in Weegschaal

Op 25 september 2022 is het weer nieuwe maan. Nieuwe maan komt eens per maand voor. De maan is dan vanaf de aarde niet zichtbaar, maar dat wil niet zeggen dat de maan tijdens deze fase geen invloed op ons uitoefent. Nieuwe maan is juist hét moment om met nieuwe doelen, plannen en acties aan de slag te gaan.

Dit is het moment om voor jezelf duidelijk te krijgen wat je wilt en hoe je dat gaat realiseren. Hiervoor is iedere nieuwe maan geschikt, maar elke maand spelen er andere thema’s. Deze zijn afhankelijk van het sterrenbeeld waarin de maan staat. De nieuwe maan staat altijd in hetzelfde teken als de zon. Deze staat vanaf 23 september in het teken Weegschaal. Dat betekent dat de nieuwe maan op 25 september ook in het teken Weegschaal staat. Dit is wat het voor jou betekent.

Lees ook: dit zijn de maanstanden in 2022

Nieuwe maan op 25 september 2022

Het teken Weegschaal is dol op harmonie, vrede en schoonheid. Ook verbinding en liefde zijn van grote waarde voor de Weegschaal. Dit teken is altijd op zoek naar balans, in alles wat hij of zij doet. Je zult merken dat de focus tijdens de nieuwe maan van 25 september 2022 vooral ligt op je relaties. Hoe gaat het daarmee? Kun jij een prettige balans vinden tussen wat jij wil en wat je dierbaren van je verwachten?

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok
  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen
  • Cadeau: Happinez notebook

Houd er rekening mee dat je door de aanwezige invloed van het teken Weegschaal geneigd bent om eerder voor de ander te kiezen dan voor jezelf. De Weegschaal vindt het moeilijk om anderen teleur te stellen. Zelfs het aangeven van je eigen grenzen tegenover de ander kan voelen als iets onmogelijks. Wees je ervan bewust dat er pas een goede balans kan ontstaan als je ook af en toe voor jezelf kiest.

Lees ook: dit is de spirituele betekenis van de herfstequinox

De balans herstellen

Nieuwe maan is het moment om met intenties aan de slag te gaan. Verdiep je tijdens de nieuwe maan van 25 september 2022 in de Weegschaal-thema’s door jezelf (bijvoorbeeld) de volgende vragen te stellen: Welke thema’s krijgen (te)veel aandacht in jouw leven? Aan welke thema’s zou je graag meer aandacht besteden? Wat kun je doen om de balans in jouw leven te herstellen? Gebruik je antwoorden op deze vragen om je intenties te formuleren. Zo maak je ultiem gebruik van de fijne invloed van het teken Weegschaal.

Meer lezen?

Zo gebruik je de kracht van de nieuwe maan.

Over auteur
Bente de Bruin is journalist, auteur, astrologie-expert en Schorpioen. Vanuit een overtuiging dat niet iedereen met hetzelfde sterrenbeeld ook dezelfde persoonlijkheid zou hebben, is ze gaan onderzoeken hoe astrologie nu écht werkt. Een grote passie was geboren. Ondertussen heeft ze er haar missie van gemaakt om astrologie toegankelijk te maken voor een grote doelgroep en deze leer over te brengen zoals deze echt is: interessant, leerzaam en vooral heel erg leuk.
Volgend artikel
Weegschaal-seizoen: dit betekent het voor jou
Weegschaal-seizoen: dit betekent het voor jou