Weegschaal, je balanceert tussen emoties

Weegschaal, je balanceert tussen emoties Weegschaal, je balanceert tussen emoties Weegschaal, je balanceert tussen emoties

Pluto vraagt aandacht voor je emotionele basis. Je kunt het gevoel hebben dat je vastzit in bepaalde emoties. Woede of verdriet bijvoorbeeld. Ze belemmeren jou om verder te gaan en 100 procent lekker in je vel te zitten.

Je kunt ertegen vechten, maar dan lijkt het wel of het erger wordt. Doen alsof er niks aan de hand is, blijkt ook geen succesrecept. Het is de kunst om je emoties alle ruimte te geven, zodat ze zichzelf als het ware oplossen. Daar zit de sleutel. Dat gaat het beste als jij jezelf terugtrekt in je huiselijke omgeving, met een dekentje op de bank.

Gun jezelf rust en ruimte

Het vinden van die plek en tijd kan ook nog een uitdaging zijn, vooral als je onderdeel bent van een druk gezin. Ga daarom bewust om met een vrije dag, of een avond dat iedereen weg is en je eindelijk even het rijk alleen hebt. Kies er dan echt voor om die tijd voor jezelf te nemen en het niet te vullen met vriendinnen of uitjes, maar concentreer je op wat je voelt. Ook heel fysiek. Waar zit dat verdriet, die woede? Als je het kunt aanwijzen, kun je er lief voor zijn. En dan houdt het op jou te plagen.

Meer lezen, Weegschaal?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Deze maand leert Schorpioen alle angst los te laten
Deze maand leert Schorpioen alle angst los te laten