Hey sunshine, je doet het goed!

Hey sunshine, je doet het goed! Hey sunshine, je doet het goed! Hey sunshine, je doet het goed!

Bekijk hier alle afleveringen van ‘Hey sunshine, je doet het goed!’, een bijzondere videoserie over moederschap, kwetsbaarheid en je intuïtie volgen.

Een liefdevol tegengeluid

We leven in een tijd waarin we onze kinderen met aandacht en bewustzijn opvoeden, liefhebben en grootbrengen. Een prachtig streven, alleen zijn we soms wel érg streng voor onszelf.

En ook de wereld om ons heen kan streng zijn. In de digitale bubbel, vol ideaalbeelden en goedbedoelde adviezen, is het knap lastig om op jezelf te vertrouwen, je moederinstinct te volgen én te voelen dat je het goed doet.

Daarom lanceren we met Happi.kids een bijzondere videoserie: Hey sunshine, je doet het goed! Een liefdevol tegengeluid op de moedermaffia – die we tegenwoordig niet alleen op het schoolplein tegenkomen, maar ook op Instagram. Middels deze boodschap willen wij moeders oproepen om elkaar te steunen en te omarmen.

#Jedoethetgoed

Dit doen we niet alleen, maar samen met een heleboel fijne mama’s. In onderstaande videoserie vertellen Daantje Niekus, Daan Rot de Launay, Rachel van Sas, Nina van Hilst, Isabella Machinè, Rebecca Boektje, Daisy Oppelaar, Nina Pierson en Emanuelle Vos over onzekerheid als ouder, eerlijkheid op sociale media, innerlijke wijsheid, perfectionisme en het loslaten van kritiek. Bekijk hier alle video’s! 

#1

Daan Rot de Launay en Daantje Niekus over het uitvogelen van moederschap zonder handleiding en het loslaten van kritiek. 

#2

Rachel van Sas, Nina van Hilst en Isabella Machinè over onzekerheid als ouder, harde reacties op social media en jezelf vergelijken met anderen.

#3

Rebecca Boektje en Daisy Oppelaar over het schetsen van een eerlijk beeld over het moederschap op Instagram en het onnodig benadrukken van keuzes in opvoeden. Want iedereen doet het goed, op haar eigen manier. 

#4

Nina Pierson en Emanuelle Vos over het volgen van je intuïtie, innerlijke power, perfectionisme en het doen van je best – dat is meer dan genoeg.

In het zonnetje

Draag jij dit onderwerp, net als deze moeders, een warm hart toe en wil je samen een positieve impact maken? Tag op Facebook of Instagram een moeder die jij in het zonnetje wilt zetten. En laat haar weten; Hey sunshine, je doet het goed! #jedoethetgoed.

Happi.kids: hét magazine voor bewuste ouders

Happi.kids is hét magazine voor ouders met jonge kinderen (0 tot 12 jaar) vol inspirerende inzichten over bewust ouderschap en liefdevolle raad. Happi.kids ligt vier keer per jaar in de winkel óf bij jou op de mat – je kunt namelijk ook een abonnement nemen. Bestel je nu het nieuwe nummer Happi.kids 2019-2 ‘Zonnekracht’? Dan profiteer je van gratis verzendkosten.

Happi.kids ‘Zonnekracht’ ligt nu in de winkel

Ieder van ons maakt deel uit van een familiesysteem. Wie je bent, vormt zich mede binnen de context van dat systeem en ook als je volwassen bent, draag je die vorm met je mee.

In het nieuwe nummer van Happi.kids staan familiebanden centraal. Met intieme portretten, over hoe het is om je moeder te missen, het broertjes-en-zusjesdossier en de rubriek De Familieziel, waarin we elke editie van Happi.kids een vader of moeder interviewen over de generatielijnen in zijn of haar gezin.

En ook de zon laat van zich zien in de nieuwe Happi.kids. Zo lees je wat je kunt leren van Winnie de Poeh, duik je in de zonnezegels van de Maya-astrologie en vind je in het nieuwe nummer inspiratie voor heerlijke zomerrituelen. Een zonnige editie boordevol artikelen, tips en inspiratie.

Volgend artikel
Happi.kids ‘Zonnekracht’ ligt nu in de winkel
Happi.kids ‘Zonnekracht’ ligt nu in de winkel