Happi.health ligt nu in de winkel

Happi.health ligt nu in de winkel Happi.health ligt nu in de winkel Happi.health ligt nu in de winkel

We weten het allemaal: regelmatig bewegen, genoeg slapen, gezond eten, de natuur in en mediteren zorgen ervoor dat je energieker en veerkrachtiger in het leven staat. Je moet er alleen af en toe aan herinnerd worden.

Dat kunnen de Britse zussen Nadia en Katie Narain, schrijvers van het boek ‘Self-care’ als geen ander. Het gaat om liefde, aandacht en geduld, niet alleen voor anderen, maar voor jezelf, zodat je vanuit een veilige basis er ook kunt zijn voor anderen, zonder jezelf weg te geven. Een soort Marie Kondo voor de geest.

In deze special van Happinez leer je hoe je krachtig in je centrum kunt blijven door de helende kracht van muziek en essentiële oliën in te zetten, hoe je vrede kunt sluiten met pijn, wat planten voor je kunnen doen, maar er staan ook praktische tips in: stretchoefeningen waardoor je je in 10 minuten zoveel beter voelt, wat de beste vitamines zijn, hoe je checkt of je huis wel gezond is en lees je alles over (zelf)massage in dossier aanraking. Perfect leesvoer als je een herfst-oppepper nodig hebt!

happi.health

Nu in de winkel

Happi.health ligt vanaf woensdag 3 oktober in de winkel met onder meer:

 • Self-care begint met aandacht
  Waarom je goed voor jezelf moet zorgen. En hoe dat je dat eigenlijk?
 • Vitamines, stille krachtpatsers
  Vitamines zijn de stofjes die ons het leven schenken. Maar welke zijn eigenlijk het belangrijkst en hoeveel heb je er precies van nodig? Een handig overzicht van A tot K.
 • Als dat heilige moeten je tegenstaat
  Fit zijn, gezond leven – ja, dat wíl je. Maar soms verandert ‘willen’ gaandeweg steeds meer in ‘moeten’. Als je er niet meer blij van wordt, maar je niet meer kunt stoppen, wat doe je dan?
 • Dossier Aanraking
  Je huid, je grootste orgaan, wil aangeraakt worden. Heb je niemand in de buurt om te knuffelen of tegen aan te liggen, neem dan als het kan af en toe een massage, of masseer jezelf.
 • Zo gebruik je etherische oliën
  Op zoek naar de essentie van de natuur persen we druppels uit planten en bomen; ook wel etherische olie genoemd. Het wordt al eeuwenlang gebruikt om lichaam en geest te helpen helen.
 • Hoe leer je leven met pijn?
  Pijn is onvermijdelijk, maar lijden is optioneel, schijnt Boeddha gezegd te hebben. Dat voelt als schrale troost op het moment dat Geertje Cauwenbergh chronisch fysieke pijn krijgt.
 • Onmisbare eco beauty tools
  Stralen doe je als je gelukkig bent, gezond eet en leeft – én dankzij slimme beautytools die in geen badkamer mogen ontbreken.
 • Koken op kleur, volgens de Chinese voedingsleer
  Volgens de Chinese geneeskunde is elk orgaan verbonden met een smaak, element en kleur. Dus maaltijden waarin alle kleuren en smaken vertegenwoordigd zijn, houden je lichaam gezond en in balans.

Nooit meer een nummer missen?

Check hier onze abonnementen.

Volgend artikel
Dit is wat de geneeskrachtige gember met je lichaam doet
Dit is wat de geneeskrachtige gember met je lichaam doet