Terug naar overzicht

Bekende stemmen brengen boeken tot leven in de Storytel app

Categorie
Bekende stemmen brengen boeken tot leven in de Storytel app

Met een boek kun je even verdwalen in de wereld van iemand anders. Nu kun je ook luisteren naar je favoriete boek terwijl je boodschappen doet, in de file staat of gewoon heerlijk onderuitgezakt op de bank. Hoe? Door de luisterboeken in de Storytel app.

Bekende stemmen

In de Storytel app wordt een groot aantal Nederlands- en Engelstalige titels aangeboden als luisterboek. De stemmen zijn ingesproken door bekende auteurs (Inge Ipenburg, Sander de Heer) presentatoren (Rik van de Westelaken, Dieuwertje Blok) en van de auteurs zelf (Paulien Cornelisse en Herman Koch).

Luistertrend

Ambra Pierrou van Storytel: “Met Storytel denken we echt een trend te kunnen zetten in Nederland. In ons drukke bestaan waarbij een groot beroep wordt gedaan op het anders gebruiken van de zintuigen, is beleven een belangrijke component. Wij steken naast samenwerkingen met uitgevers ook veel energie in het verkrijgen van de juiste stem bij een verhaal. Deze moet natuurlijk niet saai of eentonig zijn, maar prettig en tot de verbeelding spreken. Zo komt je boek echt tot leven.”.

Maand van de spiritualiteit

Ben je geïnteresseerd in spirituele boeken? Voor de maand van de spiritualiteit, een campagne voor het spirituele boek, is schreef Isa Hoes een speciaal essay genaamd ‘Kompas’. Deze komt binnenkort als een door haar voorgelezen audioboek in de Storytel App.

Digitaal mediagebruik

De app is beschikbaar voor iPhone, iPad, Android telefoons en tablets en biedt met zestien verschillende categorieën (van bestsellers tot bekroonde boeken, spanning, romantiek, non-fictie en kinderboeken) zo’n 10.000 boektitels in het Nederlands en het Engels.

Het laatste boek van Jo Nesbø – De zoon – wordt momenteel ingesproken door Bas Keijzer en is binnenkort te luisteren via de app. Voor de laatste boeken neem je een kijkje op www.storytel.nl

Door anderen gelezen