Happinez ‘Vier het leven’ ligt nu in de winkel

Happinez ‘Vier het leven’ ligt nu in de winkel Happinez ‘Vier het leven’ ligt nu in de winkel Happinez ‘Vier het leven’ ligt nu in de winkel

Het extra dikke zomernummer, met als thema ‘Vier het leven’, is nu verkrijgbaar in de winkel en in de Happinez shop.

Diepgewortelde overtuigingen die je opdoet als kind kunnen je in het volwassen leven nog flink in de weg zitten. Het is heel heilzaam om te onderzoeken waarom je bijvoorbeeld geen grenzen aan durft te geven, waarom je je niet goed genoeg voelt of blijft pleasen. Veel zal leiden naar je innerlijke kind. Als we dat liefde en aandacht kunnen geven, zal het kind helen en zul je je makkelijker door het leven kunnen bewegen. Deze Happinez geeft je inzicht in dit proces en brengt je een stapje dichter bij jezelf, ook door beter te leren ademen, te leren over hormonen en mee te gaan in het ritme van de zon.  

Verder in dit nummer:  

De zomerhoroscoop van 2021! 

Waar voert jouw sterrenbeeld jou naartoe deze zomer?

Hoe een beetje humor verlichting lichter maakt

Lichtvoetigheid als levenskunst.

Drie portretten van free spirits

Deze drie vrouwen hebben de keuze gemaakt om precies te leven zoals ze zelf willen, in vrijheid, midden in de natuur, en met veel plezier.

De kracht van winnen en verliezen

Wat is de les van falen en wat is de winst van zegevieren? Susan Smit bekijkt het ware verlies en stelt een gamechanger voor.

Een lesje Downward Facing Dog

Yogadocent Djilani Sprang-Purperhart vertelt wat de Downward Facing Dog voor je kan doen en waarop je kunt letten als je ’m uitvoert.

Volwassen ijsjes (zonder suiker)

Recepten voor ijsjes bomvol fruit, kruiden en groenten.

Happinez ‘Vier het leven’ is vanaf 14 juli verkrijgbaar in de winkel, maar je kunt ‘m ook online bestellen in onze webshop zonder verzendkosten. Nooit meer een nummer missen? Check hier onze abonnementen.

Volgend artikel
10 tips voor de allerlekkerste vegan barbecue
10 tips voor de allerlekkerste vegan barbecue