Op zoek naar een goed sinterklaascadeau? Bij deze bijzondere winkels vind je het zeker

Op zoek naar een goed sinterklaascadeau? Bij deze bijzondere winkels vind je het zeker Op zoek naar een goed sinterklaascadeau? Bij deze bijzondere winkels vind je het zeker Op zoek naar een goed sinterklaascadeau? Bij deze bijzondere winkels vind je het zeker

Heb je de verlanglijstjes binnen? Neem ze mee naar deze bijzondere winkels, waar je zeker een mooi, persoonlijk en vaak duurzaam cadeautje vindt voor sinterklaas of kerst. 

De mooiste vloerkleden en kussens bij The Souks

Vloerkleden, dekens en niet te vergeten een grote collectie kussens – kleurig of juist sereen wit, en gemaakt van berberkleden die speciaal geselecteerd worden. Elk kussen is dus uniek. Aanvankelijk was The Souks een winkel in geïmporteerde Marokkaanse tapijten, maar inmiddels is het assortiment van eigenaar Sandra veel groter. Alles heeft dat fijne Marokkaanse sfeertje. De showroom is in Amsterdam, maar je kunt alles ook online bestellen.

Cruquiuskade 243, Amsterdam (open op donderdag en vrijdag en op afspraak)

Kleding en accessoires met een goed gevoel bij Daily Poetry

Misschien wel de leukste winkel van Den Bosch, dat is Daily Poetry. De eigenaren noemen het een ‘lifestylewinkel’, en dat is niet voor niets een breed begrip. Ze verkopen er alles waar ze een goed gevoel van krijgen: van duurzame kleding, stijlvolle interieur-accessoires en fijne geurkaarsen tot parfum, soap bars en tassen van vegan leer. Check ook de fijne plaatjes op Instagram.

Vughterstraat 72, Den Bosch

Scandinavisch met een twist bij Holtbar

Groningen heeft veel leuke concept stores, en een daarvan is Holtbar in de Oude Kijk in ’t Jatstraat. Hier voel je je meteen thuis, en niet alleen omdat je er ook gezellig koffie kunt drinken. Eigenaar Jacobien geeft haar eigen draai aan de Scandinavische woontrend. Zoek je een wooncadeautje, dan vind je het hier zeker: Holtbar verkoopt volop bloempotjes, hammamdoeken, kaarsen en plantjes.

Oude kijk in ‘t Jatstraat 20, Groningen

Heel veel leuks voor in huis bij miniwarenhuis KEET

In het Rotterdamse miniwarenhuis KEET vind je heel veel leuke kleine aardigheidjes. Sieraden, mooie opschrijfboekjes, serviesgoed en babykleertjes – veelal in rustige tinten als zwart, wit en grijs. Het assortiment wisselt regelmatig, dus waarschijnlijk is er nu, zo voor de feestdagen, weer allerlei nieuw leuks te koop. Even moe van het shoppen? KEET is ook een prima plek voor koffie met iets lekkers. Op Instagram krijg je een goede indruk van het assortiment.

Oppert 2A, Rotterdam

Een magisch cadeau van kristal bij de Happinez pop-up shop

Zoek je een mooi, betekenisvol cadeau voor kerst? Bezoek dan tussen 18 en 23 december de Happinez pop-up kristallengiftshop in de Huidenstraat, een van de knusse Negen Straatjes in Amsterdam. In de pop-upshop vind je alles van kristal: van stenen tot sieraden. Ook zijn er drie exclusieve gift boxes te koop, met kristallen in verschillende thema’s: strength & energy, love & happiness en balance & peace.

Huidenstraat 13, Amsterdam

Volgend artikel
Op zoek naar een rustpuntje in december? Bij deze events kom je even tot jezelf
Op zoek naar een rustpuntje in december? Bij deze events kom je even tot jezelf