Win twee vipkaarten voor de lezing van de Dalai Lama

Win twee vipkaarten voor de lezing van de Dalai Lama Win twee vipkaarten voor de lezing van de Dalai Lama Win twee vipkaarten voor de lezing van de Dalai Lama

De Dalai Lama is inmiddels 83 jaar oud, maar hij weet nog steeds mensen te boeien met zijn wijsheid en bevlogenheid. In september komt hij naar Nederland voor een lezing en jij kunt daarbij zijn. Wij mogen namelijk twee vipkaarten (t.w.v. € 400,-) weggeven!

De dag begint met een gesprek tussen de Dalai Lama en de acteur Richard Gere, voorzitter van de International Campaign for Tibet, over het leven van de Dalai Lama in en buiten Tibet. Hierna geeft Zijne Heiligheid een lezing over het onderwerp ‘Waarom mededogen essentieel is in deze onrustige tijd’.

De rechterhand van de Dalai Lama

In de middag is er een praktische workshop/lezing van Thupten Jinpa, de rechterhand en voornaamste vertaler van de Dalai Lama, waarin hij verder ingaat op het dagelijks beoefenen van compassie. De dag wordt afgesloten met de vertoning van de film ‘The Last Dalai Lama’.

Thupten Jinpa was te gast op het Happinez Festival in 2017. Bekijk hier het inspirerende interview wat we met hem hielden.

Details

Datum: 16 en 17 september 2018
Locatie: Ahoy, Rotterdam
Taal: Engels
Informatie: bekijk hier het programma

Win twee vipkaarten

Kun jij op 16 en 17 september aanwezig zijn? Laat dan je gegevens achter en schrijf je in voor onze nieuwsbrief om kans te maken op de kaarten.

  • Deze VIP kaart is inclusief: plaatsen op de eerste rang bij alle lezingen op zondag (hele dag) en maandag (ochtend), een warme lunch in de vipruimte en gratis parkeren.
  • Meedoen kan t/m 16 augustus 2018. De winnaar ontvangt bericht via e-mail.
  • Dit zijn de actievoorwaarden
Volgend artikel
Van romantisch tot superspannend: de 6 fijnste zomerse series en films
Van romantisch tot superspannend: de 6 fijnste zomerse series en films