Stem wijs, liefdevol, eerlijk en met je hart

Stem wijs, liefdevol, eerlijk en met je hart Stem wijs, liefdevol, eerlijk en met je hart Stem wijs, liefdevol, eerlijk en met je hart

Het is bijna tijd om je stem uit te brengen. Onlangs lanceerde het Vote for love-initatief, maar de vraag die op social media regelmatig voorbij kwam: op wié stem ik dan?

Vote for love is echter geen stemadvies… we hopen vooral dat iedereen aankomende woensdag stemt vanuit positieve waarden, zoals hoop, liefde en vooruitgang. Niet tegen, maar vóór.

Vote for love

Meer dan ooit is dit het moment jezelf de vraag te stellen: wie wil ik nu zijn? Het initiatief voor Vote for love kwam van schrijfster Geertje Couwenbergh. In de aanloop naar de verkiezingen, zocht ze naar een manier om constructief bij te dragen aan het maatschappelijke debat. Dit verlangen om een positief geluid uit te dragen sloeg niet alleen aan op de Happinez redactie. Marije de Jong sloeg de handen ineen met collega-hoofdredacteuren om samen een statement te maken: Vote for love.

Stemadvies

Vote for love geeft een stemadvies zonder een specifieke richting of partij te noemen. Het belangrijkste is dát je je stem uitbrengt op 15 maart. Niemand kan jou vertellen op wie je moet stemmen, maar je kunt je wel goed verdiepen in de keuzes die er zijn. Laat je hart mee spreken. Wil je iemand zijn die waardeert of die klaagt? Die geeft of neemt? Die omarmt of uitsluit? Die ja zegt of nee?

Stem wijs, liefdevol, eerlijk en met je hart op 15 maart: Vote for love!

Volgend artikel
Dit is waar je écht gelukkig van wordt (volgens een 75 jaar lopend Harvard onderzoek)
Dit is waar je écht gelukkig van wordt (volgens een 75 jaar lopend Harvard onderzoek)