Jouw astrologische gids voor een goed seksleven

Jouw astrologische gids voor een goed seksleven Jouw astrologische gids voor een goed seksleven Jouw astrologische gids voor een goed seksleven

Waar heb jij behoefte aan tussen de lakens? Kun je dat in een paar zinnen voor jezelf verwoorden? Is veiligheid belangrijk, snelheid, vurige passie? Zijn het complimenten, zachte of juist stevige aanrakingen, oogcontact?

Om je volledig over te kunnen geven tijdens de seks is het belangrijk dat je weet én uitspreekt wat je wilt.

De astrologische tekens staan allemaal op hun manier in verhouding tot seks. Natuurlijk hebben niet alle Leeuwen dezelfde behoefte, maar lezen over verschillende behoeftes helpt je die van jezelf beter te leren kennen. In welk teken herken jij je het meest? En is dat je eigen teken? In onze geboortehoroscoop komen alle tekens voor, dus het is goed mogelijk dat je de invloed van een ander teken dan je eigen sterrenbeeld herkent.

Ram: daadkracht en snelheid

Lang voorspel is aan de doelgerichte Ram niet besteed. Snelle, daadkrachtige bevrediging en voldoende afwisseling in bed zijn voor dit teken essentieel. De Ram weet goed waar hij zelf behoefte aan heeft, maar vergeet zijn bedpartner daar wel eens naar te vragen.

Stier: romantiek en beleving

Muziekje, kaarsje, champagne; Stier maakt tijd en ruimte voor seks. Een vrijpartij met dit teken is een reis waarin zowel hijzelf als zijn partner uitgebreid centraal staat. Stier viert de liefde met seks en weet als geen ander wat genot is.

Tweelingen: speels en energiek

Voor Tweelingen zijn afwisseling, humor en communicatie tijdens de seks belangrijk. Vrijen op verrassende plekken staat hoog op het verlanglijstje van dit teken, net als standjes uitproberen en experimenteren met verschillende vormen van liefde.

Kreeft: zachtheid en overgave

Knuffelen en elkaar masseren bij kaarslicht is de erotische wens van Kreeft. Door zachtheid en vertrouwen komt dit teken in een ontspannen staat en laat hij langzaam maar zeker het achterste van zijn tong zien op seksueel gebied. Tijd en tederheid zijn essentieel.

Leeuw: begeren en beminnen

Voor Leeuw liggen liefde en seks in elkaars verlengde. In een liefdesrelatie heeft Leeuw veel affectie en bevrediging nodig. Leeuw weet goed wat hij wil en neemt graag de regie in bed. Bed seks in op een romantische avond met diner en film en Leeuw is op zijn gelukkigst.

Maagd: liefdevol en schoon

Genieten van seks is aan Maagd besteed, maar hygiëne vindt hij net zo belangrijk, zo niet belangrijker. Maagd kan zich goed overgeven als de partner van dit teken zijn behoefte een schoonheid en zachtheid begrijpt. Het is dus zaak voor Maagd om daar open en eerlijk over te zijn.


Weegschaal: complimenten en harmonie

Weegschaal ontvangt graag lieve kaartjes en geniet intens van samen zijn en uitgaan. De gesprekken en contacten waar Weegschaal van opleeft, maken dit teken blij en opgewonden. Weegschaal sluit een romantische, sociale avond graag af met respectvolle én passionele seks.

Schorpioen: passie en emotie

Seks is voor Schorpioen een zeer belangrijke levensbehoefte. Dit teken straalt sensualiteit uit en is veel met seks bezig. Voor Schorpioen is seks de ultieme verbinding én uitlaatklep. Razende passie, emotie en liefde laten zich het best verstaan tijdens seks, volgens Schorpioen.

Boogschutter: sexy en ongeremd

Plannen is niks voor Boogschutter: seks gebeurt of het gebeurt niet. Maar liever wel natuurlijk. Boogschutter houdt van snel en sexy. Niet te veel poespas en getreuzel, maar met volle aandacht en ongeremd. Onechtheid of bedachte situaties zijn niets voor dit teken.

Steenbok: ernstig en passend

Voor Steenbok is een passende partner van belang. Dit teken analyseert de behoeftes van potentiële partners ernstig voor hij ermee het bed in stapt. Net als alle andere dingen in het leven is ook seks voor Steenbok een serieuze aangelegenheid. Eenmaal een goed analyse gemaakt, weet Steenbok wel raad met seks.

Waterman: regie en verlangen

Afwisselen en uitproberen; dat is het seksdevies van Waterman. Dit teken heeft de regie en neemt zijn bedpartner mee op een lange reis langs verlangens en standjes. Waterman is sensueel, maar soms zo rationeel met andere dingen bezig dat seks even naar de achtergrond verdwijnt.

Vissen: fantasierijk en gevarieerd

Een zachte, sensuele fantasiewereld; dat is seks voor Vissen. Dit teken houdt van tederheid, maar kan ook compleet versmelten met de behoeftes van zijn partner en daar intens van genieten. Seks met Vissen is nooit hetzelfde.

Meer weten?

  • Lees  Astrologie voor de ziel van Jan Spiller
  • Lees Astrologie werkboek van Natasja Kuipers
  • En lees De twaalf sterrenbeelden van uitgeverij Deltas

Meer lezen over seks?

Met deze tips ervaar je de kracht van seks.

Volgend artikel
Zo omarm je je seksuele kracht
Zo omarm je je seksuele kracht