Laat de natuur je was doen

Laat de natuur je was doen Laat de natuur je was doen Laat de natuur je was doen

Wil je ook de wereld schoner en mooier wassen? Probeer dan Seepje eens uit: een 100% plantaardig en fairtrade wasmiddel uit Nepal.

Dit wasmiddel gebruikt de schillen van de Sapindus mukorossi-vrucht om kleren mee schoon te wassen. Deze schillen staan bij aanraking met water een natuurlijke vorm van zeep af. Een fijne bijkomstigheid is dat als je je kleren met Seepje wast, je voor betere werk- en leefomstandigheden en natuurbehoud in Nepal zorgt.

Wassen met Seepje is simpel

Het wassen met Seepje is heel eenvoudig: je doet de schillen in een katoenen zakje, stopt deze bij de was in en voegt eventueel nog wat druppels etherische olie toe aan het wasverzachterbakje. Zo heb je een 100% natuurlijk schone was. Je hoeft na het wassen de schillen niet direct weg te gooien, je kunt deze namelijk in totaal 3 keer gebruiken.

Zo was je de wereld schoner en mooier

Met Seepje doe je veel meer dan al jouw kleren schoon en zacht maken. Als je Seepje koopt help je de bevolking van Nepal van een leefbaar inkomen te voorzien en draag je bij aan het behouden van de prachtige natuur in Nepal. Ook worden de verpakkingen ingepakt door de medewerkers van stichting Siza.

Volgend artikel
Groene school voor volwassenen
Groene school voor volwassenen