Mooi initiatief: Peace Posters om je tot rust te brengen

Mooi initiatief: Peace Posters om je tot rust te brengen Mooi initiatief: Peace Posters om je tot rust te brengen Mooi initiatief: Peace Posters om je tot rust te brengen

Ciska Matthes koesterde lang de droom om mensen door heel Nederland te inspireren met mooie teksten en quotes. En dat is gelukt.

Van 12 januari tot begin februari waren ze te zien in Amsterdam, nu hangen ze door heel Haarlem: posters met inspirerende teksten. Het idee erachter is dat de meeste (reclame)posters je willen wijsmaken dat je iets zou moeten aanschaffen. Maar het geluk van een aankoop is maar van korte duur. ‘Langdurig geluk kun je koesteren door aandacht te besteden aan je innerlijke wereld. Er is overvloed en rijkdom in ieder moment besloten. Met onze posters hopen wij wat rust en tevredenheid te brengen, door teksten die je laten glimlachen of je helpen te onthaasten.’ Prachtig, toch?

Favoriete quotes

Ciska startte het project samen met haar nicht Johanneke. Met het Parool deelde Ciska hun favoriete quotes, van bekende mensen én van hunzelf:

Loop alsof je de aarde kust met je voeten. – Thich Nhat Hanh

Wees gul met je glimlach.

De Peace Posters hangen vanaf 16 februari 2022 twee weken in Haarlem. Onder andere dankzij giften hangen de posters in Haarlem in groter formaat. Ben je benieuwd naar de Peace Posters, wil je posters bestellen of wil je het project ondersteunen? Bekijk de website van Peace Posters.


Over auteur
Dagmar Harkema is online redacteur, sterrenbeeld Ram en sinds juni 2020 werkzaam bij Happinez. Ze geeft je graag de beste tips voor een mooie(re) wereld, vertelt je waar je de leukste evenementen kunt vinden, deelt DIY’s en verzorgt de online boekenrubriek.

Meer lezen over mooie initiatieven?

Op zoek naar vriendschap? Dit mooie initiatief brengt het je.

Volgend artikel
De mooiste quotes van de Dalai Lama
De mooiste quotes van de Dalai Lama