In balans met yoga girl

In balans met yoga girl In balans met yoga girl In balans met yoga girl

Of ze nu een handstand doet op haar surfboard, zich ondersteboven tegen een boom aanvlijt of samen met haar honden een strandwandeling maakt: yoga girl Rachel Brathen ziet er uit alsof ze blijdschap ademt. Misschien is dat wel omdat ze ook de moeilijke momenten in haar leven openhartig deelt.

Yogareis

In haar boek, dat heel toepasselijk Yoga Girl heet (dezelfde naam die ze ook op Instagram gebruikt, het social media platform waar ze meer dan 1,5 miljoen volgers verzamelde) vertelt ze over haar persoonlijke yogareis, legt ze verschillende yoga oefeningen uit en deelt ze haar inzichten over het vinden van balans in je leven.

Diep ademhalen

Volgens Rachel bereik je balans door snelheid te minderen, diep adem te halen en je lichaam en wat het nodig heeft te begrijpen. Door jezelf te accepteren zoals je bent en van jezelf te houden.

In balans

Wil je in jezelf op zoek naar meer balans? Het nieuwste nummer van Happinez draait helemaal om dit thema. Over het steeds opnieuw zoeken naar evenwicht, en hoe je jezelf kunt zijn in samen zijn.

Online training Ayurveda

  • Ontdek de leefstijl die bij jou past

  • 7 lessen met wijsheden uit deze eeuwenoude gezondheidsleer

  • Alleen in april: 10,- korting met code VEDA10

Het boek Yoga Girl van Rachel Brathen is hier verkrijgbaar.

Volgend artikel
Beauty met bite
Beauty met bite