Waterman? Koppel jezelf los van de verwachtingen die je koestert

Waterman? Koppel jezelf los van de verwachtingen die je koestert Waterman? Koppel jezelf los van de verwachtingen die je koestert Waterman? Koppel jezelf los van de verwachtingen die je koestert

Humor is één van de krachtigste wapens van Waterman.

Als iedereen het hoofd laat hangen omdat de situatie onoplosbaar lijkt, zorg jij voor de lachsalvo’s. Want net als een clown, kun je feilloos het lachwekkende zien van onze menselijke beperkingen. En net als een cabaretier durf je er genadeloze grapjes over te maken. Sommige mensen vinden dat irritant, maar momenteel breng je de noodzakelijke lucht en lol in de gesprekken en is men je dankbaar. Niet dat je daar je best voor hoeft te doen, het gaat gewoon vanzelf, het is je tweede natuur. Hoe harder de boot lijkt te zinken, hoe absurder en grappiger jij het vindt. Iedereen een nat pak, baas en knecht, man en vrouw, hilarisch.

Gebakken lucht

Persoonlijk worstel jij met Saturnus en Pluto op spiritueel vlak. Het kan soms moeilijk zijn om je geloof in een hogere macht te voelen. Je kunt zelfs wat cynisch worden en moeite hebben met ideeën op het spirituele vlak. Het kan soms lijken alsof het allemaal onzin is, gebakken lucht om ons bestaan op aarde dragelijk te maken. Maar juist dan, als het je lukt jezelf los te koppelen van de verwachtingen die je koestert, kun je weer voelen dat het er wel degelijk is. De Liefde waarin je gelooft.

Meer Happinez?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
In februari groei jij door dienstbaar te zijn, Vissen
In februari groei jij door dienstbaar te zijn, Vissen