In februari groei jij door dienstbaar te zijn, Vissen

In februari groei jij door dienstbaar te zijn, Vissen In februari groei jij door dienstbaar te zijn, Vissen In februari groei jij door dienstbaar te zijn, Vissen

Jij bent een spirituele gids in donkere dagen voor de mensen om je heen, Vissen. 

Als mensen de weg kwijt dreigen te raken, omdat ze bang zijn voor wat er zou kunnen gaan gebeuren, ben jij diegene die een woord van troost heeft. Ook als je zelf bang bent en opziet tegen wat er gaat gebeuren, verlies jij je niet snel in de strijd om te overleven. Voor jou geen hamsteracties of paniekvoetbal. Je vertrouwt erop dat de hogere machten jou de weg zullen wijzen. Vanuit die rust en dat vertrouwen, lukt het je altijd om compassie te tonen en anderen te geven wat ze nodig hebben. Daarom ben jij in donkere dagen een spirituele gids voor de mensen om je heen, een licht in de duisternis. Maar ook als iemand praktische hulp nodig heeft, kan hij of zij op je rekenen.

Een aardse engel

Jij groeit door dienstbaar te zijn en offers te brengen voor anderen. Je beseft dat er meer geluk zit in geven dan in ontvangen en daarom kun je gelukkig zijn met niets. Het paradoxale en mooie is, dat je vaak als door toeval wordt geholpen als dat echt nodig is. Dan is er ineens een aardse engel die jou beschermt of geeft wat je het hardst nodig hebt. Zomaar, gratis en spontaan.

Meer Happinez?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Je maandhoroscoop voor maart is er!
Je maandhoroscoop voor maart is er!