Dit is hoe jij verliefd wordt, gebaseerd op je geboortemaand

Dit is hoe jij verliefd wordt, gebaseerd op je geboortemaand Dit is hoe jij verliefd wordt, gebaseerd op je geboortemaand Dit is hoe jij verliefd wordt, gebaseerd op je geboortemaand

De komende maanden staat de liefde in de sterren geschreven. Maar deze magische mix van sterrenstof is voor iedereen net weer even anders: dit is wat jouw hart sneller doet kloppen, gebaseerd op je geboortemaand.

Januari

Ben je geboren in de koude wintermaanden? Ga dan op zoek naar iemand die je laat zien dat er meer in het leven is dan alleen je werk. Iemand die je het gevoel geeft dat het niet erg is dat de wereld doordraait zonder dat jij vooroploopt, en die je meetrekt in een parallel universum dat alleen uit jullie twee bestaat. Het genieten van elkaar en van de ander is minstens zo belangrijk, en geeft je uiteindelijk veel meer dan je had durven hopen.

Februari

Zoek naar iemand die zorgzaam is, en die ook eens voor jou klaarstaat als dat nodig is. Die citroenen voor je koopt en naar de apotheek gaat voor hoestdrank als je keelpijn hebt, die ongevraagd je kamer opruimt en je bed opmaakt als je voor het eerst bij elkaar blijft slapen en die je berichtjes stuurt om je een veilige reis te wensen als je voor je werk naar het buitenland moet. Iemand die niet alleen kijkt naar wat ze voor geluk bij jou kunnen halen, maar die als doel heeft jou blij en gelukkig te maken. Als dat gebeurt dan val je, hard, snel en onvoorwaardelijk voor de liefde.

Maart

Opeens zie je iemand staan die je eerder niet was opgevallen. Iemand die langzaam je vertrouwen won, en die je kan laten ontspannen op een manier die je niet eerder had ontdekt. Iemand die zo vertrouwd aanvoelt, dat je niet anders kunt dan jezelf te laten gaan.

Online training Tantra & seksuele energie

  • Voel je lichter, vrijer én levenslustiger

  • 10 lessen met dé experts op het gebied van tantra

  • Meer uit je hoofd zijn en meer in contact met je lichaam

April

De persoon waar jij op valt, daagt je uit. Prikt en port een beetje, en misschien hebben jullie wel eerst een kleine ruzie of een onenigheid voordat de vonk overslaat. Maar het is een meningsverschil waarin jouw grenzen worden gerespecteerd, terwijl ze langzaam een beetje worden opgerekt. Zo zie je de wereld opeens op een hele andere, nieuwe, verfrissende manier.

Mei

Als je zoekt naar iemand die net als jij een to-do lijst heeft van twee A4tjes, die in het weekend altijd honderd koffiedates heeft staan, en die elk land ter wereld twee keer wil bezoeken dan is de kans dat jullie relatie standhoudt klein. Maar als je zoekt naar iemand die je uit kan laten slapen zonder je schuldig te voelen, die gedreven is maar het belang van rust niet onderschat, dan kun je samen veel meer realiseren dan je voor mogelijk hield.

Juni

Ga op zoek naar iemand die gevoelig is, en die jouw emoties begrijpt. Iemand die je liedjes doorstuurt die je raken, zo erg dat je ze opnieuw en opnieuw afspeelt – zodat ze overal bovenaan je favorieten verschijnen om daar de komende paar jaar niet meer uit te verdwijnen. Je zult verbaasd zijn hoe mooi de wereld kan zijn als je iemand naast je hebt die net zo gelukkig kan worden van amberkleurige herfstblaadjes, van lekker ruikend beddengoed, of van een zin in de krant die je plotseling anders naar de wereld laat kijken.

Juli

Je valt dit jaar voor iemand die je laat zien dat het leven niet te voorspellen valt aan de hand van excel sheets en vooraf uitgedachte plannen. Iemand die je laat zien dat je buikgevoel je vaak al vertelt wat je met al die excel-schema’s probeert te bevestigen. Die je laat zien dat je veel creatiever bent dan je dacht, en die je de schoonheid van creativiteit opnieuw laat ontdekken. Jij zult als rustig tegenwicht dienen, terwijl jij zachtjes een beetje uit balans wordt getikt – en dat is enorm bevrijdend.

Augustus

Je vindt dit moeilijk, maar je wordt verliefd op iemand die eindelijk eens tegen je in durft te gaan. Iemand die tegen je durft te zeggen dat je ongelijk hebt, en die je op een kalme, rustige manier uit kan leggen dat jouw kijk op de wereld echt niet altijd de enige juiste is. En als je dat langzaam maar zeker begint te accepteren, zal je groeien en genieten van een relatie die echt gelijkwaardig is.

September

Je zult zien: het is een verademing om samen te zijn met iemand die niet bang is voor je donkere schaduwen. Die juist benieuwd is naar je slechte eigenschappen, en die samen met jou wil kijken naar de kwaliteiten die je jarenlang met zoveel moeite onder je tapijt hebt proberen te vegen. Iemand die je hand vastpakt, en die tegen je zegt: je bent perfect, precies zoals je bent.

Oktober

Pablo Neruda dichtte eens: I want to do to you what spring does to cherry trees, en dat is exact wat de persoon waar jij verliefd op wordt dit jaar met jou doet. Hij of zij laat je bloeien, en op een manier jezelf zijn die je nog nooit eerder voor mogelijk had gehouden.

November

Je valt dit jaar eindelijk voor iemand die net zo snel denkt als jij, en die je op elk mogelijk vlak uitdaagt. Jij stuurt een link naar een artikel dat je aan het denken zette, en een paar minuten later krijg je een ander artikel terug, wat daar naadloos op aansluit en net een andere visie op hetzelfde onderwerp aankaart. Doordat jullie elkaar zo snel en makkelijk weten te vinden, zal de liefde al snel niet meer te houden zijn.

December

Liefde, dat is een logisch te verklaren fenomeen. Iets dat je kunt rationaliseren, en met je hersenen kunt verklaren. Dat dacht je. Tot je dit jaar op zoek gaat naar iemand die je in laat zien dat er dingen zijn in je leven die niet logisch zijn, maar magisch. En die je leven compleet om kunnen gooien, op de mooist mogelijke manier.

Volgend artikel
Hij is hier: je decemberhoroscoop
Hij is hier: je decemberhoroscoop