Boogschutter: dit wordt een gezonde maand (en je lost je problemen met eten op)

Boogschutter: dit wordt een gezonde maand (en je lost je problemen met eten op) Boogschutter: dit wordt een gezonde maand (en je lost je problemen met eten op) Boogschutter: dit wordt een gezonde maand (en je lost je problemen met eten op)

Lees nog eens de zomerhoroscoop verderop op deze website. Die is voor jou, Boogschutter, extra belangrijk. Ook in juni. Daarnaast maakt ‘jouw’ Jupiter een bijzonder aspect met Ceres.

De asteroïde Ceres is door astrologen nog maar net ontdekt als factor in de horoscoop, maar het ziet er naar uit dat ze een belangrijke leemte vult. Ceres is in de mythologie de zus van Jupiter. Dat betekent dat deze planeten veel affiniteit met elkaar hebben. Ceres heeft een sterke relatie met moeder Aarde. Ze gaat over voeding, voedsel en koken.

De invloed van Ceres op Boogschutter

Wees niet verbaasd als je in juli zin krijgt om vaker te koken, of je te verdiepen in gezonde voeding. Dat is de stimulerende invloed van Ceres. Het zou ook kunnen dat je behoefte hebt aan een filosofie op het gebied van voeding die jou houvast kan geven. Denk bijvoorbeeld aan macrobiotiek of ayurveda. Zodat voeding niet alleen maar gezond is, maar ook heilzaam, genezend. Het kan ook zijn dat je een oplossing vindt voor problemen met eten, je gevoel van eigenwaarde of de angst om verlaten te worden. Juli kan je dus heel veel moois brengen, mits jij je openstelt voor de voeding van de kosmos.

Wil je weten wat de planeten dit seizoen voor je in petto hebben? Lees dan je grote zomerhoroscoop.

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Steenbok: in juli laat je oude pijn los
Steenbok: in juli laat je oude pijn los