Steenbok: in juli laat je oude pijn los

Steenbok: in juli laat je oude pijn los Steenbok: in juli laat je oude pijn los Steenbok: in juli laat je oude pijn los

Meesterplaneet Saturnus reist in de richting van een soort botsing met de helende planeet Chiron. Dat gaat jou persoonlijk aan, Steenbok, en het wordt geen rozentuin.

Misschien is er een situatie in je leven die je hart breekt. En al besef je dat jij de enige bent die dit kan veranderen, die weg kan lopen van deze situatie, je hebt de moed nog niet. Of er kunnen oude gevoelens loskomen, vooral als er in het verleden sprake was van teleurstellingen in de liefde. Het is net alsof je opnieuw in de film zit. Even een hart onder de riem: probeer te onthouden dat Chiron wordt gezien als ‘healer’.

Bevrijding van pijn

Al lijkt het soms erger te worden, toch is dat het begin van complete genezing en vrijheid van pijn. Je moet er wel even doorheen, Daarom is het belangrijk om vertrouwen te houden en jezelf niet af te sluiten. Dat heb je al zo vaak gedaan en het heeft je niet veel verder gebracht.

Hou dit vooral in gedachten, Steenbok

Blijf openstaan voor anderen, er is beslist iemand die jou wil geven wat je nodig hebt. Iemand die net zo’n groot hart heeft als jij. Misschien moet je nog even wachten, maar elke dag is de ontmoeting een dag dichterbij.

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok

  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen

  • Alleen in juni 10,- korting met code ASTRO10

Wil je weten wat de planeten dit seizoen voor je in petto hebben? Lees dan je grote zomerhoroscoop.

Volgend artikel
Waterman? In juli zindert het voor jou van de erotiek
Waterman? In juli zindert het voor jou van de erotiek