Waterman? In juli zindert het voor jou van de erotiek

Waterman? In juli zindert het voor jou van de erotiek Waterman? In juli zindert het voor jou van de erotiek Waterman? In juli zindert het voor jou van de erotiek

Jouw julimaand wordt opwindend en zindert van erotiek, Waterman. Vooral in de eerste twee weken.

Dat is het effect van Juno die Uranus een zoen op de mond komt geven. Juno heeft – net als Janus – twee gezichten. Het gezicht van trouwe, duurzame liefde en het gezicht van passie en overspel. In combinatie met de vrijheidsliefde en rebellie van Uranus ligt vrijblijvende seksualiteit het meest voor de hand.

Hoe dat in jouw leven presenteert?

Misschien blijft het bij heel erg veel flirten. Misschien ga je wel tegen je principes in voor iemand die bezet is. Het kan ook zijn dat je samen met je vaste partner nieuwe vormen voor jullie relatie verkent.

Er zullen zich verrassingen voordoen, Waterman

Het gekke met Uranus is dat deze planeet altijd voor onvoorspelbare verrassingen zorgt, voor situaties die niemand had zien aankomen. Maar door de combinatie met Juno zijn deze situaties zo verleidelijk en meeslepend, dat er eigenlijk niets anders opzit dan je te laten meesleuren door de stroomversnelling van het hart. Zijn er risico’s? Natuurlijk, het leven is hierna niet meer zoals het ervoor was.

Online training Sacred Sexuality

  • Ervaar meer levendigheid, intimiteit en sensualiteit

  • Kom in verbinding met je vrouwelijke energie

Maar de kans dat je daar tranen om laat is bijzonder klein. Dus volg gerust het pad van Juno, als er iemand is die hiermee kan omgaan, dan ben jij het.

Wil je weten wat de planeten dit seizoen voor je in petto hebben? Lees dan je grote zomerhoroscoop.

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Vissen: er komt deze maand een hoogtepunt aan
Vissen: er komt deze maand een hoogtepunt aan