Terug naar overzicht

Vissen: er komt deze maand een hoogtepunt aan

Categorie
Tekst
Johanna Blok
Vissen: er komt deze maand een hoogtepunt aan

Net als Boogschutter doe je er goed aan de zomerhoroscoop met extra aandacht te lezen. Hij is erg relevant voor het ‘decor’ van de maand juli.

Op de voorgrond staat echter Saturnus die een creatief aspect maakt met jouw planeet Neptunus. Dat is astrologentaal voor: het wordt een boeiende maand.

Aan jezelf werken word beloond

Saturnus is streng maar rechtvaardig. Dat betekent dat de Vissen die de afgelopen tijd hard hun best hebben gedaan om aan zichzelf te werken, beloond worden met erkenning en steun. Met een hoogtepunt rond 19 juli, als er iets kan worden afgerond.

Heb je de kantjes ervan af gelopen deze maand?

De Vissen die er de kantjes vanaf lopen, merken dat Saturnus behoorlijk dwarsligt. Een project loopt vertraging op en gevoelens van frustratie maken zich van je meester. Het is de bedoeling dat je de hand in eigen boezem steekt en ontdekt wat jij hebt gedaan (of hebt nagelaten) om deze situatie te veroorzaken.

Op je plek worden gezet

Er hoeft geen rechtstreeks verband te zijn. Het kan ook zijn dat je ‘symbolisch’ op je plek wordt gezet omdat je steeds wegloopt voor je verantwoordelijkheden. Als je de boodschap oppakt en er iets mee doet, merk je dat je leven na 19 juli weer van een leien dakje gaat.

Wil je weten wat de planeten dit seizoen voor je in petto hebben? Lees dan je grote zomerhoroscoop.

Door anderen gelezen