Horoscoop Maagd: jij kunt in korte tijd enorm veel bereiken

Horoscoop Maagd: jij kunt in korte tijd enorm veel bereiken Horoscoop Maagd: jij kunt in korte tijd enorm veel bereiken Horoscoop Maagd: jij kunt in korte tijd enorm veel bereiken

Vanaf 8 april vormen de dynamische planeet Mars en de optimistische planeet Jupiter een prachtige alliantie in de tekens Tweelingen en Waterman. Bij jou richt de energie van Mars en Jupiter zich op jouw favoriete onderwerp: werken!

Je kunt en wilt bergen verzetten. En die bergen komen er ook, dus houd de agenda een beetje luchtig, want de kans dat je ’s avonds achter je computer wilt kruipen om even iets af te ronden, is zeer aanwezig.

Misschien kom je uit een periode waarin je werk op een laag pitje stond te pruttelen. Dan voelt deze enorme work load als een cadeau. Eindelijk kun je weer laten zien wat je kunt en hoe goed je bent. Met Jupiter als kruiwagen krijg je bovendien de kans om een visie te geven op de manier waarop bepaalde processen verlopen. Het kan zoveel beter en jij weet hoe.

Bewust zijn

Het enige waar je een beetje voorzichtig mee moet zijn is een bepaalde vechtlust die je uitstraalt. Sommigen begrijpen dat dit enthousiasme is, maar de wat introvertere mensen in je omgeving kunnen zich geïntimideerd voelen en het opvatten als een soort agressie. Mars geeft je naast enthousiasme nu eenmaal wat fanatisme en Jupiter wakkert het vuur nog eens extra aan. Zolang je daar bewust van bent en anderen niet teveel tegen de haren instrijkt, kun je in korte tijd enorm veel bereiken.


Meer Happinez?

Volgend artikel
Weegschaal? Zo kun jij deze maand krijgen wat je wilt
Weegschaal? Zo kun jij deze maand krijgen wat je wilt