Dit vertellen de sterren over jouw mindset, Maagd

Dit vertellen de sterren over jouw mindset, Maagd Dit vertellen de sterren over jouw mindset, Maagd Dit vertellen de sterren over jouw mindset, Maagd

Lieve Maagd, dit vertelt jouw sterrenbeeld over je mindset.

Maagd is een bijzonder mentaal en feitelijk teken. Dit zonneteken houdt ervan om dingen te tellen, bij te houden, samen te vatten, te analyseren, lijstjes en overzichten te maken. Maagden hebben veel belangstelling voor natuurlijke processen: dieren, planten, biochemie. Verder is Maagd erg goed in werk waarin hij iets tot in perfectie kan vormgeven, van modeontwerper tot art director. Niet zozeer om zelf te scoren als kunstenaar, maar vooral om anderen te laten schitteren.

Meer weten over je sterrenbeeld?

De Happinez training ‘Astrologie en je sterrenbeeld’ neemt je mee in de basis van astrologie. In 7 lessen ontdek je jouw krachten, valkuilen en talenten aan de hand van je persoonlijke sterrenbeeld. Inclusief astrologisch advies van onze huisastroloog Johanna Blok, oefeningen, rituelen en meditaties die bij jouw zonneteken passen. Schrijf je nu in en ontvang een Happinez poster van jouw sterrenbeeld.

Meer Happinez?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Dit gaat de nieuwe maan in Maagd brengen
Dit gaat de nieuwe maan in Maagd brengen