Weegschaal? Zo kun jij deze maand krijgen wat je wilt

Weegschaal? Zo kun jij deze maand krijgen wat je wilt Weegschaal? Zo kun jij deze maand krijgen wat je wilt Weegschaal? Zo kun jij deze maand krijgen wat je wilt

Jij bent het brandpunt van de samenwerking tussen Mars in Tweelingen en Jupiter in Waterman. Mooier kan eigenlijk niet. Het geeft je de kans om beide energieën maximaal te bundelen en te richten op wat jij maar wilt.

Er kan een enorme wijsheid en creativiteit vrijkomen, die je feilloos weet in te zetten voor een hoger doel. Dat kan iets politieks of maatschappelijks zij, maar als jij liever gaat verbouwen, ook goed. Dankzij een enorm vertrouwen in jezelf en in de wereld, weet je hoe je dingen moet aanpakken en krijg je wat je wilt.

Geniale ideeën

Je zult misschien ook merken dat je behoefte hebt om erop uit te gaan, een reis te maken, om je vrij te voelen en weer te voelen hoe groot de wereld is. Misschien krijg je daar eerder of anders dan verwacht wel de kans toe. Maar is dat niet het geval, probeer dan je opvatting van wat ‘reizen’ precies is, groter te maken. Jupiter brengt je op geniale ideeën: maak studie van een oude of verre cultuur die je interessant vindt, maak een lange voettocht in eigen land of plan alvast de wereldreis die je ooit wilt maken. Veel wegen leiden naar Rome.


Meer Happinez?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Dit is jouw Nine Star Ki-horoscoop
Dit is jouw Nine Star Ki-horoscoop