Stier: stel jezelf deze belangrijke vraag in november

Stier: stel jezelf deze belangrijke vraag in november Stier: stel jezelf deze belangrijke vraag in november Stier: stel jezelf deze belangrijke vraag in november

November staat in het teken van inkeer. Dit zal het voor jou betekenen, Stier.

Met de drie krachtige planeten Mars, Mercurius en de zon in het teken Schorpioen – dat recht tegenover Stier staat -, kan het veel moeite kosten om dicht bij jezelf te blijven. Het kan voelen alsof je partner (of andere mensen die belangrijk voor je zijn) voortdurend om je aandacht vragen, met hun problemen, situaties, pijntjes of drama. Tegelijkertijd geef jij je aandacht misschien wat te snel weg.

Schaduw

Je lijkt het geluk van anderen boven jezelf te stellen en je doet er alles aan om de ander te plezieren. Daardoor kun je deze maand het gevoel krijgen dat je leeft in de schaduw van de ander en jouw leven er misschien minder toe doet. Het is belangrijk om je daar bewust van te worden. Met zoveel planeten in Schorpioen kun je de neiging hebben de ander de schuld te geven en je een beetje hulpeloos te voelen. Maar dat valt pas op te lossen als je helder kunt zien wat er aan de hand is en wat jij daaraan kunt veranderen. Dus de belangrijkste vraag is; wat kun jij doen om patronen in een (liefdes)relatie te doorbreken? Dat is meer dan je denkt en de gevolgen zullen positiever uitpakken dan jij verwacht.

Beeld: fotografie en styling door Pia Jane Bijkerk


Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.

Meer lezen over je sterrenbeeld?

Dit kristal past bij jouw sterrenbeeld.

Volgend artikel
Keltische horoscoop: dit vertelt je levensboom over je persoonlijkheid
Keltische horoscoop: dit vertelt je levensboom over je persoonlijkheid