Kreeft: planeet Juno zorgt in juli voor een ingewikkeld liefdesleven

Kreeft: planeet Juno zorgt in juli voor een ingewikkeld liefdesleven Kreeft: planeet Juno zorgt in juli voor een ingewikkeld liefdesleven Kreeft: planeet Juno zorgt in juli voor een ingewikkeld liefdesleven

De Maan die je kunt beschouwen als jouw ‘oermoeder’ maakt in juni contact met het kleine maar intrigerende planeetje Juno.

Het huwelijkssymbool

In astrologische kringen zijn er twee opvattingen over Juno. De ene opvatting zegt dat hij symbool staat voor het huwelijk en de huwelijkspartner. Dus het kan zo maar zijn dat je iets te vieren hebt.

Hoe het uitpakt is een verrassing

De andere opvatting denkt dat Juno juist het buitenechtelijke, de driehoeksrelatie en de minnares vertegenwoordigt. De liefde speelt dus in juli de hoofdrol maar hoe dat precies uitpakt is een verrassing. Vooral ook omdat het contact dat beide hemellichamen maken bekend staat om de creativiteit.

Het belooft gevoelens die je niet vaak voor iemand hebt gevoeld, die een unieke kwaliteit en schoonheid hebben. Maar het ongrijpbare van Juno maakt ook dat je misschien niet goed weet hoe je deze gevoelens kunt vertalen naar een relatie of hoe je ze in overeenstemming kunt brengen met een bestaande relatie.

Herken jij je in je sterrenbeeld?

Voel jij je een echte Ram, Leeuw of Steenbok? Ontdek met deze test in welk sterrenbeeld jij jezelf het meest herkent. En kijk niet vreemd op als dat niet je eigen sterrenbeeld is.

Een perfecte ervaring

Het kan heftig zijn, het kan mooi en romantisch zijn, maar als blijkt dat het niet blijvend is, haal je misschien toch opgelucht adem. Soms weet je dat je niet voor elkaar bestemd bent en dat maakt de ervaring en de gevoelens eigenlijk nog perfecter.

Wil je weten wat de planeten dit seizoen voor je in petto hebben? Lees dan je grote zomerhoroscoop.

Volgend artikel
Dit is je maandhoroscoop voor juli
Dit is je maandhoroscoop voor juli