Terug naar overzicht

Leeuw: deze maand worden er deuren geopend die lang gesloten bleven

Categorie
Tekst
Johanna Blok
Leeuw: deze maand worden er deuren geopend die lang gesloten bleven

Er kan er maar één de gelukkigste zijn en dat is in de maand juli het teken Leeuw. Jouw stralende Zon ontvangt de liefde van Jupiter, de planeet van hoop, vertrouwen en geloof.

Je krijgt nieuwe mogelijkheden

Dat maakt dat jouw hart nóg groter is dan normaal. Het loopt over van enthousiasme en positieve energie. Je kunt de wereld aan en iedereen houdt van jou. Er worden deuren geopend die heel lang gesloten bleven. Er komen nieuwe mogelijkheden. Je krijgt kansen, gewoon omdat men jou zo graag mag met je mooie blauwe, groene of bruine ogen.

Je zet het leven flink op zijn kop

En omdat het leven zo gul voor je is, ben je vol vertrouwen in de toekomst. Daarom durf je beslissingen te nemen die je leven misschien flink op zijn kop zetten, maar waarvan je weet dat ze uiteindelijk goed voor je zijn. Een verhuizing of een verandering van baan of misschien wel allebei.

Jupiter geeft je net dat laatste duwtje dat je nodig had om de stap te wagen. Het is het begin van een veelbelovend pad waarin jij beter wordt in het creëren van je eigen mogelijkheden. Je begint te ontdekken hoe je van ‘het wonder’ een permanente factor in je leven kunt maken.

Door anderen gelezen