Terug naar overzicht

Maagd: deze week loopt niet volgens planning

Categorie
Tekst
Johanna Blok
Maagd: deze week loopt niet volgens planning

De eerste week van juli raakt je leven in een soort Niagara Falls. Er is van alles aan de hand, vooral je sociale leven is sensationeel. Dat is de inbreng van de wilde planeet Uranus, die het nodig vond jouw leven wat op te schudden door jouw planeet Mercurius een beetje te kietelen. Al die fijne lijstjes en goed geregelde systeempjes worden opgeschud. 

Meer spontane afspraken

Je planning loopt voor geen meter, want steeds als je A wilt doen, moet je ineens achter B aan. Dat betekent ook dat je allerlei kleine brandjes moet blussen. Het kan zijn dat je hier hartstikke zenuwachtig van wordt.

Maar als je ontdekt en toelaat dat het allemaal niet zo perfect hoeft te zijn en dat al die spontane sociale activiteiten ook hartstikke leuk zijn, dan is er eigenlijk niets aan de hand.

Go with the flow

Je ontdekt gaande de maand dat je ontzettend slim bent in het oplossen van al die kleine organisatorische kwesties en dat geeft je ook een gevoel van vrijheid. Want dat is de winst van een leven waarin alles niet zo straks georganiseerd is. Er is veel meer ruimte om het leven te vieren. Ga mee met de stroom dan wordt het een supermaand.

Wil je weten wat de planeten dit seizoen voor je in petto hebben? Lees dan je grote zomerhoroscoop.

Door anderen gelezen