Ben jij een Weegschaal? Kies voor jezelf deze maand

Ben jij een Weegschaal? Kies voor jezelf deze maand Ben jij een Weegschaal? Kies voor jezelf deze maand Ben jij een Weegschaal? Kies voor jezelf deze maand

Als de Maan en Venus op 1 en 2 juli recht tegenover elkaar staan wordt de toon gezet voor de maand juli. Je voelt je heen en weer geslingerd tussen de rol van echtgenote en de rol van moeder.

Luister naar je innerlijke stem

Heb je geen gezin, dan gaat de tegenstelling misschien over innerlijk versus uiterlijk. Als Weegschaal denk je soms: als mijn haar maar goed zit, dan volgt de rest vanzelf, maar die vlieger gaat nu niet op. Het is tijd om aan jezelf te werken, in gesprek te gaan met je innerlijke stem die gehoord wil worden.

Voor jezelf kiezen

Hoe kun je dingen doen die voedend voor je zijn, die jouw emotionele fundament versterken? Misschien gaat dat dwars in tegen de behoeftes van anderen. En dan kost het je moeite om voor jezelf te kiezen. Hoewel dit innerlijke onderhuids tintelt, probeer je daar naar anderen toe zo weinig mogelijk van te laten merken.

Toch is het belangrijk dat je jezelf opent – het liefst bij een goede vriendin die hetzelfde heeft ervaren – anders kun je moe worden en wrok voelen omdat anderen jou niet spontaan geven wat je nodig hebt. In de loop van juli verzacht dit conflict en weet je precies wat je moet doen om lekker in je vel te zitten.

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok

  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen

  • Alleen in juni 10,- korting met code ASTRO10

Wil je weten wat de planeten dit seizoen voor je in petto hebben? Lees dan je grote zomerhoroscoop.

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Schorpioen: in juli kijk je met zachtere ogen naar anderen
Schorpioen: in juli kijk je met zachtere ogen naar anderen