Dit kun je voelen van nieuwe maan in Schorpioen

Dit kun je voelen van nieuwe maan in Schorpioen Dit kun je voelen van nieuwe maan in Schorpioen Dit kun je voelen van nieuwe maan in Schorpioen

Op maandag 28 oktober 2019 is het nieuwe maan in het sterrenbeeld Schorpioen. Stipt om  04:38 uur betreedt de eeuwig reizende maan het mysterieuze en emotionele teken Schorpioen. Deze maanfase markeert het begin van een gloednieuwe maancyclus. Lees snel verder wat je van deze maanstand kunt voelen.

De nieuwe maan is een moment waarop de zon en de maan samen opkomen en ondergaan. De maan is om die reden bijna onzichtbaar -je ziet hooguit een kransje van licht- maar niet minder voelbaar… Huisastroloog Johanna Blok vertelt:

Nieuwe maan in Schorpioen

Deze prille bloedmaan staat in het teken Schorpioen, dat bekend staat als intuïtief en vastberaden. Deze maanstand geeft je de drang om diep naar binnen te gaan en je te verbinden met mensen die veel voor je betekenen. Een (ex)-geliefde, je beste vriendin. Geen tijd voor oppervlakkigheid, het enige dat nu bevredigt is contact maken met de essentie van de ander.

Erotische energie

Ook is de energie van nieuwe maan in Schorpioen erotisch sterk geladen. Nieuwe maan is ook de maanfase die bij veel vrouwen samengaat met de eisprong. Dus als je zwanger zou willen worden is dit een mooie dag om je agenda te blokken en in de slaapkamer de kaarsen aan te steken. Creëer zo een prachtige energie om samen met je partner te proberen een nieuw leven te maken.

Zou jij elke dag wel zo’n maanhoroscoop willen lezen?

En wil je leren hoe je jouw leven kunt afstemmen op maancyclus? Dan is onze training Leef met de maan iets voor jou. Met deze Instagram-training nemen we jou een maand lang mee in de cyclus en maak je kennis met de unieke energieën van de maanfasen. Vanaf 19 mei 2020 gaat er weer een nieuwe training van start! Doe je ook mee? Als cadeau ontvang je nu tijdelijk een prachtige set maankaarten.

Volgend artikel
Je maandhoroscoop voor november is er!
Je maandhoroscoop voor november is er!