Ram: in juli word je uitgedaagd om voor jezelf op te komen

Ram: in juli word je uitgedaagd om voor jezelf op te komen Ram: in juli word je uitgedaagd om voor jezelf op te komen Ram: in juli word je uitgedaagd om voor jezelf op te komen

In de eerste week van juli staat de planeet Mars (die bij Ram hoort) in een wat ‘wringend’ aspect met de Zon. Dat geeft een vreemde innerlijke spanning, vooral als je het gevoel hebt dat je wordt uitgedaagd om voor jezelf op te komen.

Dan kan het of ineens te hard gaan waardoor je in een conflict terechtkomt, of je laat tijdens een meningsverschil over je heen lopen en denkt achteraf ‘waarom heb ik dit of dat niet gezegd?’ Dat wordt dan in je hoofd heel erg belangrijk.

Het lijkt net alsof je ‘het’ maar niet voor elkaar krijgt. Het grappige is dat het helemaal niet zo erg is als je denkt om een keer water bij de wijn te doen. Maar het voelt wel alsof alles afhangt van ‘winnen’.

Naarmate de maand vordert en je hier een paar keer tegenaan bent gelopen, zijn de harde kantjes eraf. Dan besef je dat er niks mis is met een beetje flexibel zijn. Probeer om het niet zo ‘groot’ te maken voor jezelf. Blijf in het belang van het geheel te denken in plaats van je persoonlijke belang. Vooral in relatie tot je partner kunnen dagelijkse strubbelingen verdwijnen als je dit kunstje onder de knie krijgt.

Lees hier over jouw grote zomerhoroscoop.

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Het is volle honingmaan: bereid je voor op heftige emoties
Het is volle honingmaan: bereid je voor op heftige emoties