Terug naar overzicht

Wat zeggen de sterren over jouw lichaam?

Categorie
Wat zeggen de sterren over jouw lichaam?

Je staat er misschien niet zo bij stil, maar hoe de planeten aan de hemel stonden tijdens je geboorte zegt niet alleen iets over je karakter, het vertelt je ook hoe je je lichaam en energie gebruikt.

Astrologie kan een voorspeller zijn van sterke en zwakkere punten van je lijf. Daarnaast kan het je vertellen hoe je je lichaam gezond en krachtig houdt. Hoe zit dat?

Elementen en temperamenten

Ieder sterrenbeeld is verbonden aan een element: water, lucht, vuur of aarde. De elementen zijn op hun beurt weer gekoppeld aan een temperament; ook wel je basis-energie genoemd. De temperamenten worden in drie kwaliteiten beschreven: Vast, Kardinaal en Bewegelijk. Ze vertellen je hoe je je energie richt, maar ook hoe je met ziekte omgaat.

Mini body-horoscoop

Wil je erachter komen welke onderdelen van je lichaam aan je sterrenbeeld gekoppeld zijn, hoe de elementen invloed hebben op je lichaam, wat je kunt doen om zo gezond mogelijk te leven en welke sport bij je past? Laat dan je gegevens achter en ontvang een mini-body horoscoop voor jouw sterrenbeeld. Je profiteert eveneens van € 10,- korting op onze online basistraining Astrologie en je sterrenbeeld.

Door anderen gelezen