Happi.kids ‘Altijd blijven spelen’ ligt nu in de winkel

Happi.kids ‘Altijd blijven spelen’ ligt nu in de winkel Happi.kids ‘Altijd blijven spelen’ ligt nu in de winkel Happi.kids ‘Altijd blijven spelen’ ligt nu in de winkel

Winkeltje spelen, wie niet weg is is gezien, een bordspel… Al spelend ontdekt je kind wat het leuk vindt en waar zijn of haar talent ligt. Daarom staat in dit vrolijke Happi.kids nummer het onderwerp ‘spelen’ centraal. 

Zo vind je in dit nummer onder andere het grote ‘Altijd blijven spelen’ dossier, een DIY muziekinstrumenten maken en een interview met ontwikkelingspsycholoog Steven Pont. 

Ook sluiten we het jaar af met een jaarhoroscoop voor 2020 (wat vertellen de sterren over jouw kind?), vind je complimentenkaartjes die kinderen een gevoel van winst te geven na het doen van een spelletje (mogelijk komen er tijdens de feestdagen weer een hoop bordspellen op tafel) en lees je hoe je in dit haastige bestaan samen met je kind een altaartje kunt maken. Om samen even stil te staan en aandacht te schenken aan dat wat wezenlijk belangrijk is. 

Happi.kids 4-2019 ‘Altijd blijven spelen‘ ligt vanaf woensdag 27 november in de winkel.

Zelf toverdrankjes maken

In een smoothie kun je allerlei gezonde verassingen verstoppen. Wij hebben een overzicht gemaakt met wat nu eigenlijk gezond is mét een aantal fijne recepten.

Kinderen van de nieuwe tijd

Nieuwetijdskinderen vragen om opvoeding vanuit het hart, niet vanuit het hoofd. Ze worden geboren met een nieuwe energie en zijn klaar om een eigen pad te bewandelen.

Yoga nidra: laat maar los

Kinderen worden er rustig van, als ouder kun je het samen met je kind doen en het zorgt voor een heerlijke staat tussen waken en slapen: yogadocent Femmy Brug vertelt openhartig over het ontspannen met yoga nidra en geeft daarnaast een mooie oefening mee.

Altijd blijven spelen

Spelende kinderen leren door te proberen. Daarom vind je in dit dossier een hele hoop speeltips, spelinzichten, en ‘goed gespeeld’ complimentenkaartjes.

Ruimtetattoos

Speciaal voor Happi.kids maakte designstudio Makii een aantal tatoeages voor kinderen met als thema ‘ruimte’. Je vindt de plakplaatjes in het nummer.

Moeder-dochter retreat op Ibiza

Een prachtige reportage waarin Daniëlle van de Kuit met haar dochter Mia (4) op retreat ging naar Ibiza. Een getaway waarin groei en verbondenheid centraal staat en je de reis met de dames mee kunt beleven.

De heks, de wolf en de andere leermeesters

Een artikel vol inzichten over waarom sprookjes spannend zijn. En, zijn al deze gruwelijke sprookjes wel geschikt voor de gevoelige kinderziel? Of is griezelen iets wat ze moeten leren? We nemen je graag mee door sprookjesland.

De familieziel

In de familieziel geeft Lieke van Lexmond een inkijkje in haar familietrekjes en familietradities. Ze blikt terug op haar jeugd en vertelt openhartig over het moederschap.

Je kunt het nieuwe Happi.kids nummer ‘Altijd blijven spelen’ ook in onze webshop vinden, nu met gratis verzending. Nooit meer een nummer missen? Check hier onze abonnementen.

Volgend artikel
Hoog intuïtieve kinderen: zo ga je ermee om
Hoog intuïtieve kinderen: zo ga je ermee om