Op 19 april staat de volle maan in Weegschaal

Op 19 april staat de volle maan in Weegschaal Op 19 april staat de volle maan in Weegschaal Op 19 april staat de volle maan in Weegschaal

Op 19 april (2019) staat de volle maan rond 1 uur in de middag in het teken Weegschaal. Een volle maan die je vraagt te kijken naar je verhoudingen en je relaties.

De laatste volle maan, die van 21 maart, stond ook in Weegschaal en motiveerde je om kritisch naar je leven te kijken: waar zijn er mogelijkheden voor groei, wat kun je loslaten om ruimte te maken voor je dromen en wat kun je in je leven veranderen om dichterbij die dromen te komen?

Nu is het tijd om eens naar je relaties te kijken. Wie of wat kunnen je helpen je nieuwe dromen en doelen te verwezenlijken? Welke relaties steunen je op je levenspad? En welke relaties trekken je enkel terug in je comfort-zone en weerhouden je van het bereiken van je dromen en doelen?

Onvoorwaardelijke zelfliefde

Om het werkelijke antwoord op deze vragen te vinden is het belangrijk eerst een goede relatie te ontwikkelen met jezelf. Want als je jezelf onvoorwaardelijk liefhebt, klamp je niet langer vast aan relaties uit behoeftigheid. Je hoeft dan niet meer op zoek naar liefde buiten jezelf en je eigenwaarde is niet meer afhankelijk van wat anderen van je vinden. En het is dan, dat je ziet welke relaties je omlaag trekken en jouw eigenwaarde schade toebrengen. Dat zijn de relaties die je los mag laten.

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok

  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen

  • Cadeau: Happinez notebook

De relaties die overblijven zijn de relaties die jou steunen om wie je bent, mensen die in je geloven en die met je meegroeien. Mensen die van je houden ook al maak je een keer een misstap, en mensen voor wie jouw succes en geluk net zo belangrijk is als hun eigen succes en geluk.

Maak deze maan dus tijd voor jezelf en kijk waar er ruimte is om jezelf nog meer lief te hebben. Waar is er ruimte voor nog meer zelfliefde? En hoe kun je die zelfliefde ontwikkelen?

De juiste keuzes

Naast je relaties met mensen mag je ook kritisch gaan kijken naar je relaties met al het andere: met voeding, gedachten, hobby’s, geld, spullen, je baan. Waaraan houd je vast voor status? Voor eigenwaarde? Omdat je denkt dat je anders ‘niet goed genoeg’ bent? En wat sta je niet toe, om precies diezelfde reden? Houd je jezelf klein omdat je denkt dat succes alleen voor verwaande mensen is? Of verdien je niet zoveel geld als je zou willen, omdat je ergens diep vanbinnen gelooft dat rijkdom verbittert?

Ga eens na waarom je de baan hebt die je hebt. Voor status? Zekerheid? Of omdat je er vreugde en voldoening uithaalt? Kijk naar al deze relaties en stel jezelf de vraag: wat zou ik doen, geloven of beslissen als ik onvoorwaardelijk van mezelf hield? Dát zijn de juiste keuzes.

Online training Leef met de maan

  • Ontdek wat de kracht van de maan voor jou kan doen

  • Tijdelijk cadeau: Moon Journal

  • Met 8 lessen — één voor elke maanfase + 4 bonuslessen

  • Meer dan 5.900 trainees gingen je voor

Moed wordt beloond

Makkelijk? Nee, niet altijd. De maan kan je confronteren met waarheden die je liever verborgen houdt. Maar het zijn die waarheden die je brengen naar daar waar je wilt zijn. Wees dapper en zie hoe moed wordt beloond met inspiratie en creativiteit. Met een flow die je helpt te groeien en je stapje voor stapje naar jouw droomleven leidt.

En onthoud, je hebt recht op liefde van jezelf en je hebt recht op liefdevolle relaties. Ben jezelf dankbaar voor je liefde, moed en de gewaagde stappen die je zet buiten je comfort-zone. En ben dankbaar voor de liefdevolle relaties die jouw onvoorwaardelijk steunen en je helpen steeds sterker in je kracht te komen staan.

Meer lezen?

Volgend artikel
De acht fases van de maan – volgens Moonology
De acht fases van de maan – volgens Moonology