Cadeaus voor moederdag: een fijne lijst ter inspiratie

Door Alle
Cadeaus voor moederdag: een fijne lijst ter inspiratie Cadeaus voor moederdag: een fijne lijst ter inspiratie Cadeaus voor moederdag: een fijne lijst ter inspiratie

Op zondag 13 mei is het moederdag en tijd om je mama in het zonnetje te zetten! Of misschien ben je zelf moeder en weet je dat je cadeaus voor moederdag krijgt? Dan is het fijn om een lijstje te hebben die je kunt doorsturen naar je lief en kinderen, nietwaar? Bij dezen, een fijne lijst cadeau-inspiratie.

Bloomon

Ter ere van alle moeders heeft bloomon de Moederdagbos in elkaar gezet. Bloomon bezorgt de bossen op zaterdag 12 mei en op zondag 13 mei bij moeders in heel Nederland. Een leukere verrassing dan een mooie bos op de stoep is er niet, lijkt ons. Let wel op: om versheid van de bloemen te garanderen is deze bos beschikbaar zolang de voorraad strekt. De Moederdagbos is tot en met vrijdag 11 mei 17:00 uur te bestellen via bloomon.nl/moederdag.

Happinez moederdag-actie in de shop

Geluk geef je door, dat is de gedachte achter de eerlijke producten in de Happinez-webshop. Om alle moeders in het zonnetje te zetten krijg je bij bestellingen vanaf 50 euro een Onyx-ring cadeau.

Boek: De Sampler van Dasmag

​Jong talent tekent niet altijd binnen de lijntjes van de Debuutroman, waarin weinig mag en veel moet. De Sampler toont acht glimpen van jong talent, nog zonder opsmuk, druk en verwachtingen. Ze wagen zich voor het eerst op het ijs, gewapend met plezier, talent en verbeelding. Een leuke manier voor moeders om nieuwe stemmen te ontdekken! En het fijne is, dit boek heeft een klein prijsje.

Hartje van rozenkwarts

Dit is de steen van liefde en vrede. De steen werkt sterk in op het hart-chakra en opent het hart om liefde te ontvangen en om liefde te geven. De steen trekt harmonieuze liefdes- en vriendschappelijke relaties aan en bevordert ook eigenliefde en zelfacceptatie.

Een steen die liefde aantrekt, dat klinkt als een sprookje. Maar zo’n steen bestaat echt! Rozenkwarts wordt in de kristallenleer de steen van liefde en vrede genoemd, die het hart zuivert en opent. Zo’n steen wil je toch altijd in de buurt hebben, en die verdient elke moeder. Ze worden geleverd in een mooi cadeaubuideltje. Door het handzame formaat kun je ze overal bij je dragen.

Tantra-training

Dit lijkt misschien op een ietwat spannend cadeautje voor je moeder. Want, zeg tantra en je denkt aan seks. Die twee lijken onlosmakelijk met elkaar verbonden. Tantra is hot, maar geen seks. Het gaat over gevoel, over lichaamsbewustzijn. Over het vinden van een wonderlijke levensenergie die iedereen in zich heeft.

In 10 online lessen – waarin je luistert, leest en kijkt – leert je moeder wat tantra is en wat ze eraan heeft. Door middel van eenvoudige opdrachten en oefeningen, die ze in haar eentje kan doen vanuit huis, maakt ze een soort reis door haar lichaam. Verhalen van ervaringsdeskundigen helpen je daarbij. Je vindt hier meer informatie over de training.

Lovechock

Oké, chocolade is misschien ietwat afgezaagd, maar welke vrouw wordt er niét dolgelukkig van? Als je dan voor chocolade gaat, kies dan voor organic en raw chocolade, zoals die van Lovechock. Het is biologische rauwe chocolade (raw cacao), en past in een veganistisch dieet, is milieuvriendelijk, is melkvrij, sojavrij, glutenvrij, zonder geraffineerde suikers én gezoet met kokosbloesemsuiker. We love (pun intended) it.

Moederdag abonnement op Happinez

Zoek je nog inspiratie voor Moederdag? Doe haar een jaar leesgeluk van Happinez cadeau.
Je kunt haar een jaar lang Happinez cadeau geven voor € 29,95 (i.p.v. € 52) en ontvangt zelf het notitieboek botanical (t.w.v. € 12,50) cadeau. Maar je kan ‘m ook aan je moeder cadeau geven, natuurlijk.

Over auteur
Volgend artikel
Tijd om de lente te vieren: dit zijn de leukste events in mei
Tijd om de lente te vieren: dit zijn de leukste events in mei