Dit zijn de 6 mooiste kerstcadeaus voor iemand die alles al heeft

Dit zijn de 6 mooiste kerstcadeaus voor iemand die alles al heeft Dit zijn de 6 mooiste kerstcadeaus voor iemand die alles al heeft Dit zijn de 6 mooiste kerstcadeaus voor iemand die alles al heeft

Als je echt niet meer weet wat je moet geven, kies dan eens voor een ander soort cadeau. Iets dat je moeder, vriend of dochter nooit meer vergeet. Deze zes passen niet in een cadeaupapiertje, en toch zijn ze waardevol (en nog duurzaam ook).

Je levensverhaal op papier

Heeft je moeder een bijzonder leven gehad? Laat haar verhaal dan vastleggen in boekvorm. Geen goedkoop presentje, maar wel een prachtig cadeau voor de eeuwigheid. Niet alleen voor haarzelf, maar ook voor jou en iedereen die haar kent (en de generaties na jullie). StoryTerrace is een van de plekken waar je een levensverhaal kunt laten schrijven – de schrijver kun je zelf uitkiezen.

Dagje samen ontspannen

Heeft je zus een pittig jaar gehad? Hoog tijd om de boel de boel te laten en een dagje alles los te laten. Geef haar een zelfgemaakte bon voor de sauna, zodat jullie samen als herboren het nieuwe jaar in kunnen (en wil je het luxe maken, boek er dan een fijne massage bij. Lekker naast elkaar vertroeteld worden.) Of een nachtje weg, naar een leuke stad of juist heerlijk logeren in de middle of nowhere.

Een luxe driegangendiner

Het past niet in een cadeaupapiertje, er kan geen strik omheen, maar je maakt de ontvanger er zeker blij mee: geef een etentje met alles erop en eraan cadeau. Een moment om eens uitgebreid bij te praten en samen te genieten.

Ontdek ook ‘Kristallen by Happinez’

De speciale editie (102 pagina’s!) met alles wat je ooit wilde weten over kristallen:
  • Chakra’s in balans: zo gaat je levensenergie weer stromen

  • Handige kristallenindex: de betekenis van 67 kristallen

  • En nog veel meer

Probeer samen een nieuwe sport

Wil je beste maatje al een hele tijd iets sportiefs gaan doen, maar weet ze niet wát, geef haar dan een leuke probeerles cadeau om samen te gaan doen. Het allerleukst is iets waar hij of zij nog nooit van gehoord heeft. Wat dacht je bijvoorbeeld van fitbarre, een combinatie van ballet en fitness? Of boek samen een paar keer een personal trainer, die jullie advies op maat kan geven en op gang kan helpen.

Elke dag schrijf-inspiratie

Is je vriend al jaren van plan een boek te schrijven, maar komt het er maar niet van? De scheurkalender ‘Schrijven is scheuren‘ van DasMag geeft elke dag een tip of inspirerende oneliner over schrijven. Zo komt hij er niet onderuit: dat boek gaat er komen.

Maak de wereld een beetje beter

Geeft je vader niets om spullen, en is hij erg sociaal betrokken? Dan vindt hij een donatie aan een goed doel dat bij hem past vast een prachtig cadeau. Bij Geef kun je kiezen uit talloze goede doelen. Bijvoorbeeld Microkrediet voor Moeders, dat vrouwen in Azië helpt om een eigen bedrijf op te zetten. De vrouwen worden zo economisch zelfstandig en onafhankelijk, en krijgen met hun families een betere kwaliteit van leven. Mooi toch, om daar in de feestmaand aan bij te dragen?

Volgend artikel
10x betekenisvolle cadeaus onder de 25 euro
10x betekenisvolle cadeaus onder de 25 euro