Happinez ‘Manifesteren’ ligt nu in de winkel

Happinez ‘Manifesteren’ ligt nu in de winkel Happinez ‘Manifesteren’ ligt nu in de winkel Happinez ‘Manifesteren’ ligt nu in de winkel

Het nieuwste nummer van Happinez staat helemaal in het teken van manifesteren: hoe maak je je gedroomde leven werkelijkheid?

Wij leggen je uit welke stappen je kunt ondernemen, waar je rekening mee kunt houden én wat je erbij kunt gebruiken: kristallen kunnen je bijstaan en bidden kan kracht geven.

En als het allemaal niet gaat zoals je wenst (daar heeft het universum altijd een goede reden voor, maar dat merk je vaak pas achteraf) kun je je laven aan het artikel over hoe je omgaat met teleurstellingen. Kortom: een rijk nummer waar je veel aan kunt hebben.

Het nummer ‘Manifesteren’ ligt vanaf 22 januari in de winkel met onder meer:

Online training Manifesteren

  • Laat je dromen en verlangens werkelijkheid worden

  • 7 lessen over de basis van manifesteren

  • Meer dan 2.155 trainees gingen je voor

De kracht van bidden

Prachtige foto’s vol inspiratie, met als hoofdvraag: durf jij te bidden?

Zo laat je kristallen voor je werken

Over de kracht van kristal-affirmaties met vier voorbeelden voor overvloed, zelfvertrouwen, innerlijke rust en liefde. PS. Op 25 februari begint de training ‘Werken met kristallen’ op Instagram, lees er hier meer over.

Drie dagen alleen in de natuur

Anjali Taneja zondert zich drie dagen af in de natuur van Zuid-Frankrijk in de hoop dat een eeuwenoude sjamanistisch ritueel haar nieuwe inzichten zal brengen.

NIEUW: Body, mind & soul

Wat zorgt ervoor dat jij lekker in je vel zit? En geloof jij dat er meer is tussen hemel en aarde? Drie bekende Nederlanders reflecteren ieder op hun eigen manier op de begrippen body, mind & soul. Met deze keer Aaf Brandt Corstius, Michael Pilarczyk en Merel Teunis.

Omgaan met teleurstelling

Susan Smit duikt in het omgaan met teleurstellingen en tegenvallers. Het leven bestaat uit vallen en opstaan, maar soms kan het een begin zijn van iets mooiers.

Leven = geluk

Boeddhistisch leraar Cuong Lu laat met 7 rijke inzichten uit het boeddhisme zien hoe je door het lijden heen het geluk kunt aanraken.

Manifesteren kun je leren

Een dossier vol tips, interviews en inzichten om je onderliggende verlangens passend te maken en door onbewuste motieven een aantrekkingskracht te creëren om dromen waar te maken.

Het interview met art of living-teacher Rajshree Patel

Ze inspireert wereldwijd cursisten met workshops over geluk, energie en de kracht van adem als middel tegen stress en voor geluk. Wij spraken haar over haar overtuigingen en haar laatste boek ‘The Power of Vital Force’.

Je kunt Happinez ‘Manifesteren’ ook online in onze webshop bestellen, nu zonder verzendkosten. Nooit meer een nummer missen? Check hier onze abonnementen.

Volgend artikel
Happinez ‘Trouw aan jezelf’ ligt nu in de winkel
Happinez ‘Trouw aan jezelf’ ligt nu in de winkel