Happinez ‘Trouw aan jezelf’ ligt nu in de winkel

Happinez ‘Trouw aan jezelf’ ligt nu in de winkel Happinez ‘Trouw aan jezelf’ ligt nu in de winkel Happinez ‘Trouw aan jezelf’ ligt nu in de winkel

Het nieuwste nummer van Happinez ligt nu in de winkel, met als thema ‘trouw aan jezelf’.

Hoe doe je dat, trouw zijn aan jezelf? Wat wil je eigenlijk écht? Om daar achter te komen kan een periode van onthouding helpen. Door te vasten, op welke manier dan ook – of je nu even niet meer snoept, moppert of je social accounts een tijdje links laat liggen – maak je ruimte voor wat er écht toe doet.

Laat je inspireren door een artikel over American Indians: zij voelen verbondenheid met alles wat leeft. En, zoals Gregg Braden zegt in een interview: ‘Je kunt op elk moment van elke dag beginnen met anders denken’.

Verder in dit nummer:

Het interview met kristaltherapeut Emma Lucy Knowles

Ze schreef het boek ‘The Power of Crystal Healing’, werd door Victoria Beckham gevraagd om in haar winkel over kristallen te komen vertellen én heeft een bloeiende praktijk als reader en healer: Emma Lucy Knowles. In dit nummer vertelt ze alles over de kracht van kristallen.

De bevrijdende San Pedro-cactus

Schrijver Henk van Straten vertrok voor een retraite bij Steve Sewell naar Ecuador, op zoek naar een remedie om zijn innerlijke demonen te temmen.

Zo geef je elkaar intieme aandacht

Over Erotische massages, die al jaren worden ingezet om die magische en mysterieuze seksuele energie die wij in ons dragen aan te wakkeren.

Hoe word je een earthkeeper?

Kiesha Crowther vertelt over haar missie: ervoor zorgen dat we allemaal earthkeepers worden.

Heilig hout

Over Houtsoorten met bijzondere eigenschappen die heilzaam zijn voor lichaam en geest. Mét 8 inspirerende voorbeelden.

Plaatsen van spirituele aanbidding

Prachtige foto’s van de 7 chakra’s van onze Moeder Aarde.

Ook lees je in dit nummer alles over onze nieuwe Sunday Sessions en onze kristallentraining op Instagram.

 

Happinez ‘Trouw aan jezelf’ is vanaf 4 maart verkrijgbaar in de winkel, maar je kunt ‘m ook online bestellen in onze webshop zonder verzendkosten. Nooit meer een nummer missen? Check hier onze abonnementen.

Volgend artikel
20 favoriete selfcare producten van hoofdredacteur Eveline
20 favoriete selfcare producten van hoofdredacteur Eveline