Happinez ‘Ontdek de magie’ ligt nu in de winkel

Happinez ‘Ontdek de magie’ ligt nu in de winkel Happinez ‘Ontdek de magie’ ligt nu in de winkel Happinez ‘Ontdek de magie’ ligt nu in de winkel

De laatste Happinez van het jaar – ‘Ontdek de magie’ – ligt nú in de winkel en is verkrijgbaar in onze webshop.

Dit nummer van Happinez is een ode aan de magie, in al zijn bijzondere, duizend-en-een verschijningsvormen. Het zijn vaak kleine momenten, maar zo belangrijk om je er bewust van te zijn. Ze zijn als vuurvliegjes op de donkerste dagen, magische lichtjes wanneer het grijs en grauw is. Daarom leer je in dit nummer van Glennon Doyle hoe je ongetemd kunt leven, maar ook hoe je je schaduwkant kunt omarmen, die vermoeidheid achter je kunt laten en het leven meer glans kunt geven. Laat je betoveren… Want wie magie toelaat, laat het hart toe. En wie het hart toelaat, laat het licht toe.

Verder in dit nummer:

Jaarhoroscoop 2021

Ontdek wat de sterren voorspellen voor het nieuwe jaar voor jouw sterrenbeeld.

Toeval met een betekenis

Over kleine wondertjes die in de spiritualiteit synchroniciteit worden genoemd en als helemaal niet toevallig worden gezien, maar als tekens van het universum.

Vijf vrouwen over hun magische rituelen

Vijf vrouwen vertellen wat van generatie op generatie aan hen werd overgeleverd en hoe dat – zonder dat je dit rationeel kunt verklaren – zorgt voor goede energie, kracht en vertrouwen.

De diepe betekenis van duisternis

Een inspirerende essay over de nacht: een bron van wijsheid, rust en vernieuwing.

Fabeldieren en hun betekenis

Waar staat een feniks voor? En een eenhoorn?

Een snufje wicca in de keuken

Zeven recepten met magische ingrediënten.

De kracht van persoonlijke amuletten

Beschermen wat je dierbaar is, bewaren wat waarde heeft en verzorgen wat belangrijk is. Koester wat je mee wilt nemen naar het nieuwe jaar.

Happinez ‘Ontdek de magie’ is vanaf 25 november verkrijgbaar in de winkel, maar je kunt ‘m ook online bestellen in onze webshop zonder verzendkosten. Nooit meer een nummer missen? Check hier onze abonnementen.

Volgend artikel
Even ontspannen: 8 fijne boeken om te lezen in december
Even ontspannen: 8 fijne boeken om te lezen in december