Terug naar overzicht

Hoe Michelle Obama vrouwen helpt bouwen aan een betere toekomst

Categorie
Hoe Michelle Obama vrouwen helpt bouwen aan een betere toekomst

Van Michelle Obama kunnen we veel leren. Hoe je een intelligente, welbespraakte presidentsvrouw kunt zijn maar tegelijkertijd leuke fleurige jurkjes kunt dragen. Hoe je je kinderen opvoedt tot twee prachtige individuen. En hoe je voor jezelf en anderen opkomt door een filmpje met een paar van de meest krachtige vrouwen op aarde te maken.

Samen sterk

Alles wat je vandaag doet, heeft invloed op je toekomst en is bepalend voor hoe de dag van morgen eruit zal zien. Samen sta je nog sterker dan alleen, iets dat Michelle in het filmpje ter promotie van de United State of Women bijeenkomst laat zien. Om aandacht te vragen voor dit evenement dat vrouwenrechten wereldwijd ondersteunt, trommelde ze Oprah Winfrey, Tina Fey, Christy Turlington, Meryl Streep en Kerry Washington op.

Tijdens de bijeenkomst zullen onderwerpen als gelijke lonen, geestelijke en lichamelijke gezondheid, opleiding, het voorkomen van geweld tegen vrouwen, ondernemerschap en leiderschap aan bod komen.

Meer informatie over het evenement vind je op www.theunitedstateofwomen.org. Wil je de beweging sturen? Meld je dan hier aan.

Door anderen gelezen