Speciaal voor jou: HSP ontprikkellijst

Speciaal voor jou: HSP ontprikkellijst Speciaal voor jou: HSP ontprikkellijst Speciaal voor jou: HSP ontprikkellijst

Om uit te printen, aan te vullen en te bewaren: deze fijne ontprikkellijst kun je erbij pakken als geheugensteuntje.

Voel je dat het te veel is geweest?

Niet alleen stressvolle momenten maar ook ‘leuke dingen’ zoals uitjes met vrienden, drukke winkelstraten en harde muziek kunnen ervoor zorgen dat je ontregeld raakt. Je voelt de energie in een ruimte feilloos aan en bent geneigd om een negatieve sfeer te corrigeren. Herken je dit? Grote kans dat je een High Sensitive Person (HSP) bent. Hoogsensitieve personen staan meer open voor prikkels dan andere mensen: ongeveer 1 op de vijf mensen is HSP. Ben je benieuwd of je ook hooggevoelig bent? Doe dan hier de HSP-test.


HSP ontprikkellijst

Speciaal voor jou hebben we een fijne ontprikkellijst. We hebben al een aantal tips voor je ingevuld, en je kunt de rest aanvullen met jouw favoriete tips om je zenuwstelsel tot rust te brengen. Heb je inspiratie nodig? Lees dan ook even dit artikel met selfcare tips voor HSP.

Klik op de lijst hieronder en bewaar ‘m.

Omgaan met hooggevoeligheid

Vind je het lastig om in het dagelijks leven te ontspannen? Met onze training mindful leven krijg je meer inzicht in je gedachten, gevoelens en ingesleten patronen en leer je om meer rust en plezier te vinden in het hier en nu.

Een hooggevoelig kind?

Als ouder van een hooggevoelig kind sta je voor een uitdaging: hoe begeleid ik mijn zoon of dochter in een wereld vol prikkels? In onze HSP Kids training leer je alles over hoogsensitiviteit bij kinderen en krijg je fijne tips hoe je jouw (hoog)sensitieve kind liefdevol kunt begeleiden in een wereld vol prikkels.

Nieuw: Happinez Zomerboek

Trakteer jezelf deze zomer op heel veel leesplezier met het Happinez Zomerboek. Met maar liefst 208 pagina’s vol fijne inzichten, puzzels, een yoga-zomerhoroscoop, schrijfoefeningen en meer.

Meer lezen over hooggevoeligheid?

Zó heb je een prettige menstruatie als HSP.

Volgend artikel
Dagje strand als HSP? 9 tips!
Dagje strand als HSP? 9 tips!