Denk je dat het te laat is om echte liefde te vinden? Bekijk dan dit filmpje

Fotografie Tekst: Marijn Baar
Denk je dat het te laat is om echte liefde te vinden? Bekijk dan dit filmpje Denk je dat het te laat is om echte liefde te vinden? Bekijk dan dit filmpje Denk je dat het te laat is om echte liefde te vinden? Bekijk dan dit filmpje

Liefdesbriefjes in code van een man die je al sinds je 18e niet meer hebt gezien – dat is hoe Cynthia Riggs op haar 81e opnieuw verliefd werd.

Bang om verliefd te worden? Je bent niet de enige. Maar als je elkaar meer dan vijftig jaar niet hebt gezien, dan is het misschien nóg wel wat enger dan wanneer je voor het eerst afspreekt met een Tinder-date.

Voor je het weet, val je

Want verliefd worden is altijd een beetje eng, hoe oud je ook bent. Als je iemand écht leuk begint te vinden en je je openstelt, dan loop je het risico om hard gekwetst te worden. Alsof je op het randje van een klif loopt, waar je elk moment vanaf kunt vallen – en de enige die je tegenhoudt is het object van je affectie.

Wat er ook gebeurt

Maar de 81-jarige Cynthia Riggs bekijkt het zo: wat er in de toekomst ook gebeurt, de man waarop ze verliefd werd veranderde haar leven op een positieve manier. En hoe, dat is op zichzelf al een film waard.

Online training Tantra & seksuele energie

  • Voel je lichter, vrijer én levenslustiger

  • 10 lessen met dé experts op het gebied van tantra

  • Meer uit je hoofd zijn en meer in contact met je lichaam

Bekijk hier hoe Cynthia op haar 81e verliefd werd op de man die ze op haar 18e ontmoette:

 

Volgend artikel
Dit is het grootste misverstand in de liefde
Dit is het grootste misverstand in de liefde