Speciaal voor Happinez-lezers: Esther Perel over Wat is (on)trouw?

Speciaal voor Happinez-lezers: Esther Perel over Wat is (on)trouw? Speciaal voor Happinez-lezers: Esther Perel over Wat is (on)trouw? Speciaal voor Happinez-lezers: Esther Perel over Wat is (on)trouw?

Esther Perel staat bekend als een van de meest verhelderende en originele stemmen over moderne relaties van het moment. Ze leidt een psychologenpraktijk in New York en treedt op als organisatieadviseur van Fortune 500-bedrijven in heel de wereld. Haar alom geprezen TED-talks zijn bijna twintig miljoen keer bekeken op YouTube en haar bestseller ‘Erotische intelligentie’ werd een internationaal fenomeen en is in vijfentwintig talen vertaald.

Je kunt haar live ontmoeten, want op 3 februari geeft ze speciaal voor Happinez-lezers een lezing waarin ze haar ideeën deelt over de haken en ogen van de moderne relatie, over liefde en lust, vertrouwen en overspel. Wil je erbij zijn? Koop dan snel je tickets, want er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Wat: lezing ‘Over trouw en ontrouw’
Door: relatietherapeute Esther Perel
Inclusief: voorprogramma met happ.talks van Marlou Kleve, schrijver van ‘Hartvol’, over zelfcompassie, en voormalig vechtsporter 
Marloes Coenen.
Waar: Compagnie theater, Kloveniersburgwal 50, Amsterdam
Wanneer: zaterdag 3 februari
Tijd: 13.30 – 18.00 uur
Prijs: 44,95, inclusief het boek Liefde in verhouding (à 20 euro) en voorprogramma

 

Happ.talk van Marloes Coenen

Marloes Coenen doet sinds haar veertiende aan vechtsport en won op haar negentiende de eerste MMA-wereldkampioentitel voor vrouwen. In haar boek ‘Kracht’ vertelt ze hoe ze door te vechten ook de innerlijke kracht in zichzelf heeft ontdekt.

Online training Tantra & seksuele energie

  • Voel je lichter, vrijer én levenslustiger

  • Meer uit je hoofd zijn en meer in contact met je lichaam

  • Meer dan 5.925 trainees gingen je voor

Happ.talk van Marlou Kleve

Marlou Kleve is mindfulness- en zelfcompassietrainer en werkte ruim tien jaar voor diverse televisieprogramma’s. In haar boek ‘Hartvol’ geeft ze praktische handvatten om jezelf te steunen op moeilijke momenten in je leven.

Volgend artikel
Na de ontrouw: zo ga je samen verder
Na de ontrouw: zo ga je samen verder