Waarom ontrouw niet het einde betekent (en andere liefdeslessen van Esther Perel)

Waarom ontrouw niet het einde betekent (en andere liefdeslessen van Esther Perel) Waarom ontrouw niet het einde betekent (en andere liefdeslessen van Esther Perel) Waarom ontrouw niet het einde betekent (en andere liefdeslessen van Esther Perel)

Affaires en overspel zijn van alle tijden, maar het blijft een pijnlijk onderwerp waar we maar weinig over praten. In haar podcast ‘Where should we begin’ geeft therapeut Esther Perel een kijk in de wereld van relatietherapie, waar ontrouw, verleiding en vertrouwen de hoofdrol spelen.

Hoe ga je verder na ontrouw?

Tijdens iedere aflevering volg je een therapiesessie, met telkens een ander stel die zich van hun meest kwetsbare kant laten zien. Hoe ga je verder na ontrouw? Hoe wakker je de passie weer aan? En hoe werk je aan vertrouwen? Dat zijn een paar van de vraagstukken die Perel samen met de koppels probeert te beantwoorden.

Tijdens deze oprechte en intieme gesprekken komt ze met heldere en controversiële inzichten, en zo leert ze ook de luisteraar belangrijke liefdeslessen.

De podcast-serie is hier gratis te beluisteren via iTunes, of via Audible.

Volgend artikel
Zo vergeef je je partner
Zo vergeef je je partner